INSIDER

Meg­őrült a világ! Mi­ku­lás lett a hús­véti nyu­szi­ból

El­ké­pesztő, hogy már mi min­den­ből ké­szí­te­nek cso­kifi­gu­rát az ün­ne­pekre. A Ri­post nyu­szit, kram­puszt, fél­mez­te­len tél­apót és ping­vint is ta­lált a vá­sá­rok­ban!
  • Szerző: RIPOST

Lassan már nem is emlékszünk azokra az időkre, amikor valóban kipucoltuk a cipőnket december 5-én, hogy éjszaka a Mikulás beletegye az ajándékát. Régen még mogyorót, mandarint és csokimikulást kaptunk, és nem maradhatott el a virgács sem, csak, hogy érezzük a törődést. Mára már úgy tűnik, hogy megőrült a világ: a békebeli csokitélapón kívül már nyuszit is lehet vásárolni!

EZT OLVASTAD MÁR?
Az Ikeában nézelődtünk a párommal, amikor szembe jött velem ez a furcsa arcú, karácsonyi nyuszi. Nem tudtam mire vélni, nem volt világos, hogy miért lett Mikulás a húsvéti nyúlból

– mesélte a -nak László, akit párja világosított fel: valószínűleg a meséből ismert Nyúl Pétert akarták megfigurázni, ám elég rémisztőre sikerült és valljuk be, nincs sok keresnivalója Mikuláskor és karácsonykor sem.

Félmeztelen csokimikulás és a barátnője, mindez egy hazai üzletben. Bízunk benne, hogy felnőtteknek szánt ajándék!

A Milka a krampuszt is megformálta, ezt a fotósa Bécsben találta, itthon még nem láttunk ilyet a polcokon.

Íme, a Szerencsi Csokigyár 2015-ös újítása, a Mikulást ölelgető „Mikulás nyúl”, amit premier előtt vehetett meg, aki mindenképpen össze akarta zavarni a család legkisebb tagjait.

A Szerencsi idén nem rukkolt elő különösebb furcsasággal, a télapók mellett viszont megjelent a pingvin. Aranyos, de sok köze nincs az ünnepi időszakhoz.

Eközben a címlapon

Ismét egy képzavar egy budapesti kisboltból: síruhába öltöztetett csokihóember. Ahogy a képen látszik, nem nagyon kapkodják a vásárlók.

Félelmetes krampusz az Auchanban: az igazán rossz gyerekekre gondolhattak vajon a készítők? Szerencsére ezt sem viszik nagy számban…

Totális káosz egy nagyáruház polcán: hóemberhez bújó nyuszik, melyek becsomagolt ajándékokat tartanak a kezükben.

Egy ír kobold az ünnepi időszakban: sok értelme ennek sincs, maximum szerencsét hozhat, na meg boldogságot a kicsiknek, ha finom a csoki.