FÜLES

Még mindig Tom Cruise parancsol Katie Holmesnak

A válásukkor kötött szerződés értelmében a színésznő elég sok mindent nem tehet szabadon. Többek közt nem is randizhat...
  • Szerző: The_M

Már jó ideje cikkeznek arról, hogy Katie Holmes és Jamie Foxx titokban egy párt alkotnak. Ám a kapcsolatukat nem vállalják, hiszen az Oscar-díjas színész jó barátja Katie exférje, Tom Cruise, akit nem akar megbántani. De az igazság egészen más...

Legalábbis most több amerikai internetes oldal is arról számolt be, hogy Holmes egészen prózai okból játssza a szingli anyukát a világ előtt: Tom ezt parancsolta neki.

Ugyanis a válásukkor kötött szerződés értelmében, Katie öt éven keresztül nem találkozhat senkivel nyilvánosan, és azt kell állítania, hogy egyedülálló. Az ötéves házasságuknak 2012 júniusában lett vége hivatalosan, vagyis 2017 nyaráig még nem állhat azzal a nyilvánosság elé Katie, hogy szerelmes valakibe. De ezt követően sem lehet jelen az új lovag közös lányuk, Suri életében, mert azzal sértené Tom apaszerepét.

A válási papírok egyébként azt is tartalmazzák, hogy a színésznő nem beszélhet sem Cruise-ról, sem a Szcientológiai Egyházról. A hallgatásáért cserébe pedig szép kis összeget kapott.

És ezeket olvastad már?