BOZÓT

Még az esküvőjén is Hitlert éltette a Jobbik-elnök felesége

A nácik iránti rajongását még az esküvőn is fontosnak látta demonstrálni Sneider Tamás felesége. Nem rejtette véka alá, hogy kiknek a nézeteit vallja. Heil Hitler! - azaz Éljen Hitler! - így üdvözölte a násznépet, természetesen a náci karlendítés kíséretében.
  • Szerző: Ripost

Náci karlendítéssel pózolt esküvői fotózásán a Jobbik elnökének felesége – számolt be az esetről a Hír Televízió. A két évvel ezelőtti felvételeken Sneider Tamás felesége, a Jobbiknak dolgozó jogász kétszer is a hitleri köszöntéssel, Éljen Hitlert kiáltva pózolt a fotósoknak.

 Összeállításában a Hír TV megmutatta a vőlegény esküvői ültetési kártyáját is, amelyen Sneider keresztneve helyett szkinhed, azaz bőrfejű múltjára emlékeztető  beceneve  -  a ROY - volt olvasható. Szkinhedvezérként egy cigány férfi brutális megverése miatt börtönbüntetésre is ítélték a későbbi politikust.

Sneider Tamás két fia ellen pedig jelenleg is büntetőper folyik, közösség tagjai elleni erőszakkal vádolják őket.

Esküvője idején Sneider Tamás a Jobbik képviselője és az Országgyűlés alelnöke volt.  A násznépet Heil Hitler! köszöntéssel üdvözlő feleségének ügyvédi irodája hosszú időn át szerződésben állt a Jobbikkal.

Sneider Tamás felesége, a Jobbiknak dolgozó jogász a felvétel tanúsága szerint kétszer is a hitleri köszöntéssel pózolt a fotósoknak.

Az első karlendítés után jelezte a jelenlevőknek, hogy nem bánta meg a mozdulatot, és férje nyakában ülve még kétszer megismételte azt

 – derült ki a  Hír TV híradójából. Aztán az esküvőn egy kis " buzizás" majd néger köcsögözés következett.

A teljes felvételt itt tekintheti meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?