BOZÓT

Még az es­kü­vő­jén is Hit­lert él­tette a Job­bik-elnök fe­le­sége

A nácik iránti ra­jon­gá­sát még az es­kü­vőn is fon­tos­nak látta de­monst­rálni Sne­i­der Tamás fe­le­sége. Nem rej­tette véka alá, hogy kik­nek a né­ze­teit vallja. Heil Hit­ler! - azaz Éljen Hit­ler! - így üd­vö­zölte a nász­né­pet, ter­mé­sze­te­sen a náci kar­len­dí­tés kí­sé­re­té­ben.
  • Szerző: Ripost

Náci karlendítéssel pózolt esküvői fotózásán a Jobbik elnökének felesége – számolt be az esetről a Hír Televízió. A két évvel ezelőtti felvételeken Sneider Tamás felesége, a Jobbiknak dolgozó jogász kétszer is a hitleri köszöntéssel, Éljen Hitlert kiáltva pózolt a fotósoknak.

Összeállításában a Hír TV megmutatta a vőlegény esküvői ültetési kártyáját is, amelyen Sneider keresztneve helyett szkinhed, azaz bőrfejű múltjára emlékeztető  beceneve  -  a ROY - volt olvasható. Szkinhedvezérként egy cigány férfi brutális megverése miatt börtönbüntetésre is ítélték a későbbi politikust.

Sneider Tamás két fia ellen pedig jelenleg is büntetőper folyik, közösség tagjai elleni erőszakkal vádolják őket.

Esküvője idején Sneider Tamás a Jobbik képviselője és az Országgyűlés alelnöke volt.  A násznépet Heil Hitler! köszöntéssel üdvözlő feleségének ügyvédi irodája hosszú időn át szerződésben állt a Jobbikkal.

Sneider Tamás felesége, a Jobbiknak dolgozó jogász a felvétel tanúsága szerint kétszer is a hitleri köszöntéssel pózolt a fotósoknak.

Az első karlendítés után jelezte a jelenlevőknek, hogy nem bánta meg a mozdulatot, és férje nyakában ülve még kétszer megismételte azt

– derült ki a  Hír TV híradójából. Aztán az esküvőn egy kis " buzizás" majd néger köcsögözés következett.

A teljes felvételt itt tekintheti meg.

Eközben a címlapon