SZTÁRVADÁSZ

Mi tör­té­nik itt? Le­bu­kott a pesti éj­sza­ká­ban Med­veczky és Stohl!

Kü­lö­nös hely­zet­ben kapta len­cse­végre a két mű­vészt az egyik ol­va­sónk! A díva fel­dúl­tan re­a­gált la­punk kér­dé­se­ire!

Medveczky Ilona és Stohl András az Átrium előtt ölelgette és puszilgatta egymást! Lapunk olvasói szerint elég bensőséges kapcsolat lehet a két művész között a látottak alapján.

"Éppen a megállóban vártam a villamost, amikor arra lettem figyelmes, hogy Medveczky és Stohl egymást nyakába borult. Megfigyeltem őket, körülbelül tíz percen át beszélgettek, ölelkeztek, puszilkodtak - magyarázta lapunknak olvasónk, aki mobiljával azonnal képet is készített a művészekről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Keller Mátyás

Felhívtuk telefonon Ilonát, aki eleinte nem örült a megkeresésünknek, később viszont megnyílt, és elmondta, mi van köztük Stohllal.

"Elképesztő, hogy az ember már sehová sem mozdulhat ki, mert azonnal lefotózzák" - kezdte lapunknak a 76 éves táncművésznő, akiről kiderült: évtizedek óta jól ismeri a sztárszínészt.

Fotó: Keller Mátyás

"Az őrült nők ketrece című darabot néztem meg a barátnőimmel. Zseniális előadás volt, András egy őstehetség! Tulajdonképpen még a Szombat esti láz alkalmával ismertük meg egymást jobban, ahol én zsűritag voltam, ő pedig műsorvezető. Azóta is figyelemmel kísérem a munkásságát, kivételes színésznek tartom. Olykor az is előfordul: felhívom telefonon, hogy megkérdezzem, mi van vele. De szerencsére vannak alkalmak, ahol lehetőségünk nyílik a személyes beszélgetésre. Ilyen volt a mostani színdarab is.

Fotó: Markovics Gábor
Puszit meg persze, hogy adunk egymásnak, de nem kell e mögé többet gondolni, kedves lesifotós...

- mondta a -nak a díva.

Eközben a címlapon