SIKK

Ma­xi­má­lis ké­nye­lem a ci­cik­nek: Ezt az újí­tást imád­ják a nők

Egyre több hasz­ná­lati tár­gyunk képes már ada­tot rög­zí­teni, fel­dol­gozni és to­váb­bí­tani. Most a mell­tartó is be­állt az okos­esz­kö­zök so­rába.
címkék:

Az OMsignal nevű aprócska kanadai vállalt termékét úgy tervezték a mérnökök, hogy elsősorban praktikus szempontokat vettek figyelembe, így az okosmelltartó hasznosabb lett, mint egy okosóra és kényelmesebb mint egy hagyományos cicifix - igaz, sokkal kevésbé szexi.

A melltartóba épített szenzorok folyamatosan mérik viselőjének biometrikus adatait, melyeket az okostelefonra küld, ami aztán a kapott jeleket feldolgozza és értelmezhető hasznos információkká alakítja át. Az alkalmazás folyamatos visszajelzést ad a sportoló állapotáról és tanácsokkal látja el. Pulzusszámot mér, kalóriát számol és például futáskor a megtett távolságot is nyomon követi.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nemcsak a mozgás közbeni adatokkal számol, az edzés előtti és után is megvizsgálja és összehasonlítja a sportoló állapotát, amiből leszűri a program, hogy mit kell legközelebb másként csinálni. Ennek segítségével összeállít egy pihenés és mozgás ideális kombinációjábólálló, egyedi edzésprogramot. A melltartó természetesen kényelmes, elasztikus poliészter anyagból készült, a pántok pedig még véletlenül sem szorítanak és sem csúsznak le vagy félre olyankor, amikor nem kellene.

címkék: