SÁRGACSEKK

Mától befűt nekünk a FŐTÁV

Bár egyes he­lye­ken 28 fokot mu­ta­tott a hő­mérő, a hi­va­ta­los fű­tési sze­zon ma kez­dő­dik! A kor­mány­ren­de­let alap­ján a fű­tési idő­szak szep­tem­ber 15-től a jövő év május 15-ig tart. Per­sze még ne szá­mít­son senki tűz­forró ra­di­á­to­rokra.
címkék:

A hivatalos fűtési időszak kezdetétől, azaz szeptember 15-től a Főtáv elkezdi készenléti állapotba helyezni az épületek fűtésszabályozóit- közölte az önkormányzati társaság. Amelyik társasházzal van érvényes megállapodása, ott biztosítják az üzemszerű fűtést. Ha a megállapodásban rögzítettektől eltérő fűtésindítást szeretne valamelyik társasház, azt külön írásban kell kérnie a közös képviselőnek, vagy a közgyűlésnek, és a kapcsolást 24 órán belül elvégzik- adta hírül a nol.hu.

Az épületek fűtésének szabályozására a legkorszerűbb megoldás az, amikor a hőközpontokat szabályozó elektronika a külső hőmérséklet változása szerint automatikusan kapcsolja ki és be a fűtést. Így akkor indul el a külső hőmérséklethez igazítottan a fűtésszolgáltatás, amikor arra szükség van. A Főtáv javasolja a lakóközösségeknek, hogy bízzák a szakemberekre és a korszerű technológiára a fűtésindítást.

címkék: