SZTÁRDZSÚSZ

Ezért ret­te­gett for­ga­tás alatt a TV2 sztárja

Nyári Ká­roly annyira félt, hogy be­von­zotta a bajt a Mas­terC­hef­ben.

A műsor kezdete óta hangoztatják a versenyzők, hogy mivel nem a saját eszközeikkel dolgoznak, pengeélesek a kések és időre kell teljesíteniük, valahogy azt is elrontják a konyhában, amiben egyébként nagy rutinjuk van.

Fotó: TV2
EZT OLVASTAD MÁR?

A kés és a kapkodás kombinációja pedig rendre komoly balesetekhez vezet. Nyári Károly zongoraművész esetében egy kisebb sérülés is drámát jelenthetett volna, hiszen a művész a kezéből él. Ezen a héten Károly is bemutathatta főzőtudományát, de a -nak elmondta, a forgatás alatt szinte végig tartott attól, hogy nehogy megsérüljön a keze.

Nyári Károly is megvágta magát
Nyári Károly is megvágta magát

"Végig attól féltem, hogy elvágom az ujjamat vagy valami sérülés éri a kezemet, és akkor veszélybe kerül a szeptember 15-én az Erkel Színházban megrendezésre kerülő lemezbemutató koncertem.

Végig attól féltem, hogy elvágom az ujjamat.

Aztán meg is csúszott a kés és sikerült is egy kisebb balesetet okozni.

Szerencsém volt, én nem kerültem a baleseti sebészetre, mint előttem néhány versenytársam, de engem is el kellett látnia a stúdióban helyet foglaló orvosnak.Hatalmas kő esett le a szívemről, hiszen, ha levágom az ujjam végét, vagy egy mélyebb sérülés miatt össze kell varrni a kezemet, képtelen lettem volna zongorázni, le kellett volna mondanom a koncertjeimet"

– árulta el a művész, aki otthon is sok időt tölt a konyhában.

Eközben a címlapon