SHOWBIZ

Va­gány gye­re­kek­kel indul újra a TV2 fő­ző­show-ja

A ver­seny­zők kö­zött van gye­rek­szí­nész, fo­cista és te­ni­szező.

Nemrég ért véget a MasterChef VIP, amelyben hazai sztárok mérhették össze tudásukat, szombattól pedig a gyerekeké lesz a főszerep a konyhában. A 16 kisversenyzőt nem kell félteni, többen már komoly karriert építenek, de vannak, akik karakán személyiségükkel tűnnek ki a mezőnyből. Közülük mutatunk be néhányat.

Schobert Norbi, Rubint Réka és Schobert Norbi fia az egyik legcéltudatosabb versenyző, 5 éves kora óta főz. Külön segítséggel készült a főzőshow-ra Hapmpuk Zsolt séffel.

Szirtes Marcell 12 éves, viszont már komolyan foglalkozik a színészettel. 4 éve oszlopos tagja a Madách és a József Attila színháznak, de a Pesti Magyar Színházban is láthatjuk folyamatosan. Marci havonta 10 előadásban szerepel és énektanárral is folyamatosan képzi a hangját.

A nagymamámmal szoktam főzni, régen én voltam a kuktája, de most már megfordult a helyzet.

- mesélte a -nak a színészpalánta.

Kóczián Hunor annyira a főzés szerelmese, hogy otthon egy „lakáséttermet” üzemeltet, ahol rendszerint vendégül látja barátait. Hunor nagyon elszánt, tanult már Wolf Andrástól a New York Kávéház és a Salon Étterem séfjétől is. "Nagyon szeretek főzni, és ezt szeretném csinálni a jövőben is!"-jelentette ki egyértelműen Hunor.

Hogy megismerd a többi vagány kisséfet is, és megtudd, hogyan vélekedik Pesti István sztárséf a gyerekekről, keresd a napilapot!

Eközben a címlapon