LELKIZŐ

Kamerák előtt csókolta egymást a TV2 két sztárja, végre újra együtt

Hatalmas a boldogság, hiszen 100 nap távollét után végre újra egymással lehet a sztárpár, akik meghatva meséltek a viszontlátás öröméről.
  • Szerző: Ripost

Nagy volt az izgalom és az öröm kedden este a TV2 székházában: míg Marsi Anikó a Tények adását vezette, férje, Palik László 100 nap után végre hazaért Dominikából. A házasok ennyi időt még soha nem töltöttek távol egymástól, így érthető, hogy izgatottan várták az újbóli találkozást.

Palik az Exatlon Hungary forgatásáról ért haza, gépe a Tények adása közben landolt, így egyből a stúdióhoz vitette magát a taxival. Anikón már az adás előtt is izgatott volt, adás után a számára fenntartott pihenőszobát sem vette igénybe, az aulában várta meg kedvesét, aki pár perc múlva érkezett. Bár több TV2-s szerkesztő is szeretett volna egyből beszélni Palikkal, a házasok érthető módon egy kis időt kértek, elvonultak kettesben.

"Száz nap után a forgatás befejeződött, amit családként vállaltunk, azt teljesítettük. Ez nagyon jó érzés mindannyiunknak, hisz bármi is történt közben, mindannyian a magunk állomáshelyén csináltuk a dolgunkat. Erre az időszakra valóban igaz az egyik kedvenc mondásunk, hogy ami nem öl meg, az erősít” – mondta a Borsnak a rövidke összebújás után Marsi, hozzátéve: tudták az elején is, hogy mit vállalnak.

Közben bonyodalom is adódott bőven, ugyanis Marsi három hete a lábát törte egy banális balesetben.

"Amikor megtörtént a baj, akkor az egész TV2 védőgyűrűt font körénk... Mindkettőnknek csak egy dolga volt, elvégezni a napi munkánkat. Az összes többit a munkaadónk intézte és intézi még most is. Jó itt dolgozni, ilyen kollégákkal, jó emberekkel körülvéve" – magyarázta a Tények műsorvezetője, akitől férje vette át a szót, a viszontlátás örömétől meghatva mesélt érzéseiről.

"Ennyi ideig még soha nem kellet egymás nélkül léteznünk. A sokszor kapkodó telefonok, mert valamelyikünk mindig rohant valahova, nem igazán enyhítették a hiányérzetet. De most már ezen nincs is mit problémázni, mert végre ismét együtt vagyunk, ismét minden kerek és teljes" – mondta Palik.

Most egy pár napig nincs múltunk, nincs jövőnk, csak jelenünk van, amely jelent már mindannyian nagyon, de nagyon vágytuk

– zárta rövidre a boldog férj, aztán gyorsan haza is vitte feleségét.