HŰHA

Val­lott a sztár öz­ve­gye: fér­jé­nek Mar­lon Bran­dó­val volt vi­szo­nya

Az öz­vegy sze­rint nincs semmi ki­vet­ni­való a do­log­ban, hi­szen ak­ko­ri­ban sza­ba­do­san ke­zel­ték a sze­xu­a­li­tást.
  • Szerző: Ripost

Richard Pryor özvegye bejelentette, hogy egykori férje a hetvenes évekbenlefeküdt Marlon Brandóval. A vallomás néhány nappal azután jött, hogy Quincy Jones elsőként állította ezt. A többszörös Grammy-díjas producer szerint Brando bárkivel lefeküdt, aki élt és mozgott. Jones több nevet is felsorolt, többek közt említette James Baldwint, Marvin Gaye-t és Richart Pryort is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jennifer Lee Pryror, aki kétszer ment hozzá Richardhoz, szerdán megerősítette az állításokat. Az özvegy a TMZ-nek csak annyit mondott:

"De hát a hetvenes évek voltak! A drogozás népszerű volt, ha elég kokaint szívtál, egy radiátorral is tudtál szexelni, reggel pedig még virágokat is küldtél neki."

Hozzátette, hogy férje nem szégyellné felvállalni a történteket, hiszen nagyon nyíltan tudott a szexualitásáról beszélni, amiről a naplójában is gyakran megemlékezett, amit az özvegy ki is akar adatni idén - írja a Daily Mail.