LELKIZŐ

Fáj­dal­mas hír: el­vesz­tette kis­ba­bá­ját a nép­szerű ma­gyar éne­kesnő

A fi­a­tal sztár nehéz idő­sza­kon ment ke­resz­tül, há­rom­szor is el­ve­télt. Az átélt fáj­dal­mak­ról és a gyász fel­dol­go­zá­sá­ról most be­szélt elő­ször ken­dő­zet­le­nül.
  • Szerző: ripost

Szörnyű fájdalommal kellett megküzdenie a népszerű magyar énekesnőnek, Marge-nak, aki az elmúlt években három magzatát is elveszítette. 

A popsztár a TV2 Mokka című reggeli műsorában kendőzetlenül vallott a megpróbáltatásairól, hogy ezzel erőt adjon azoknak az asszonyoknak, akik hasonló helyzetbe kerültek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: TV2

"Egy egészséges babám született 2014-ben, utána volt három vetélésem, amik közül az egyik ikrek voltak. Ennek a folyamatnak sok szegmense van, minden vetélésemnek más a története.

Mindig próbáltam úgy hozzáállni, hogy nekünk ennyi dolgunk volt egymással, ennyi jutott.

Minden várandósságom során különböző dolgokat tanultam magammal, a testemmel és a lelkemmel kapcsolatosan" - mondta el a keddi adásban Marge, aki a szerzett tapasztalatok miatt valójában hálás a vetélésekért.

Az énekesnő autoimmun betegséggel és APS szindrómával küzd, ami miatt kockázatosabbak voltak a terhességei. Marge most újra boldog, hiszen ismét babát vár.

A pocakja szépen kerekedik, és csak a jövőre fókuszál.

Eközben a címlapon

"A párommal való kapcsolatunkat mindenképpen megerősítette, hogy nem hagytuk el magunkat egyik helyzetben sem" - fogalmazott az énekesnő, aki most férfiaknak segít abban, hogy a párjaiknak segítsenek feldolgozni a vetélés okozta veszteséget.