TÜZELŐÁLLÁS

Nehéz hely­zet, Marco Rossi kény­te­len vál­toz­tatni

A ma­gyar lab­da­rúgó-vá­lo­ga­tott hét­főn este Ész­t­or­szág­ban lép fel a Nem­ze­tek Li­gá­já­ban.
  • Szerző: mv

A görögországi vereséget követően Észtországban javítana a magyar válogatott. A védelem egyik kulcsemberére, az eltiltott Fiola Attilára nem számíthat Marco Rossi szövetségi kapitány, aki további változásokra készül a kezdőcsapatban.

Marco Rossi három-négy változást ígér az észtek elleni kezdőcsapatban
Marco Rossi három-négy változást ígér az észtek elleni kezdőcsapatban
Fotó: Szabolcs László

"Az észtek elleni kezdőcsapat a regenerációtól is függ, a legjobb állapotban lévő labdarúgókat fogom jelölni az együttesbe. Várhatóan három-négy poszton lesz változás az athéni kezdőcsapathoz képest."

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rossi hozzátette, nagyon nehéz mérkőzés vár csapatára, de ezzel együtt is a három pont megszerzéséért utaztak Észtországba.

"Ugyanúgy tekintünk erre a mérkőzésre is, mint a korábbiakra. Szeretnénk jó eredményt elérni, és megmutatni, hogy ismét sikerült előrelépnünk. Az eddigiekben meccsről meccsre fejlődtünk, minden mérkőzésünkön láttam az előrelépést a csapatjátékban."

A Nemzetek Ligájában a C-osztály 2. csoportját Finnország vezeti 9 ponttal, Görögország 6, Magyarország 3, míg Észtország 0 pontot gyűjtött. Az Észtország-Magyarország mérkőzést hétfőn 20:45-től játsszák.