FÜLES

Ré­m­álommá vált a nya­ra­lás, ki­fosz­tot­ták a TV2 sztár­ját

Az egy­hó­na­posra ter­ve­zett, sze­rel­mes va­ká­ció na­gyon csú­nya véget ért.
  • Szerző: Doris

Hiába várta Marcellina, hogy új kedvesével felfedezze a francia Riviérát, borzasztó élményekkel tért haza az egyhónaposra tervezett, de alig két hétig tartó kiruccanásról.

Fotó: Keller Mátyás

Európa egyik legexkluzívabb turistaparadicsomában, a Cote d'Azurön azonban feltörték az énekesnő buszát, és szinte mindenüket elvitték. Marcellina és párja ekkor épp egy romantikus vacsorán voltak, és amikor visszaértek, akkor látták, hogy tárva nyitva van a lakóbusz összes ajtaja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Sok mindent elvittek. A videokamerát, a laptopot a készülő új lemezem anyagával, a ruháink egy részét, a bulvárfelszerelést és némi készpénzt. Még szerencse, hogy a papírjaink és a bankkártyák nálunk voltak, így haza tudtak jönni" - panaszolta Marcellina a Story-nak.

A Nagy Duett egykori sztárja természetesen a rendőröknek is szólt, ám az egyenruhások a jegyzőkönyv felvételén kívül nem sokat tudtak tenni. Közölték a párral, hogy szervezett bűnbandák garázdálkodnak a környéken, így esély sincs, hogy meglegyen a holmijuk. Nagyjából félmilliós kár érte őket, így nem csoda, hogy Marcellina még mindig feldúlt a történtek miatt.