SZTÁRDZSÚSZ

Már most utál­ják a nézők a mű­sor­ve­ze­tővé lett Kul­csár Edi­nát

Igaz­ság­ta­lan­nak tartja az in­ter­net népe, hogy a ta­va­lyi szép­ség­ki­rálynő lett az Aktív új mű­sor­ve­ze­tője. A kom­men­te­lők sze­rint nincs kép­er­nyőn a helye.
  • Szerző: Doris

Ahogy arról tegnap a is beszámolt, a TV2 Kulcsár Edinát választotta az Aktív új műsorvezetőjének, Gombos Edina helyére. A tavalyi szépségkirálynő szinte sokkot kapott az örömhír hallatán, és később egy büszke Facebook-bejegyzésben újságolta el, hogy valóra vált élete legnagyobb álma.

Szeretném nektek elújságolni, hogy én vagyok az Aktív új műsorvezetője!!!!! MIT SZÓLTOK????? A későbbiekben fogok nektek írni a részletekről!!! Posted by Edina Kulcsar on 2015. szeptember 28.

Öröme azonban nem sokáig lehetett felhőtlen, bájos mosolya pedig valószínűleg egyből lefagyott az arcáról, amint megpillantotta a rosszindulatú hozzászólások tömkelegét. Néhány kommentelő szerint ugyanis Edinának semmi keresnivalója a műsorvezetői székben, és felháborítónak tartják, hogy míg sokan éveken át tanulják a szakmát, addig egy szépségkirálynő csak úgy elveheti tőlük a lehetőséget.

"Ez a sok unintelligens kirakatbaba, "celeb-pipi", miket nem képzel magáról."

"Szép nő vagy Edina, de nem műsorvezető, ami nem jelenti azt, hogy rossz leszel, de valószínűleg profi sem. Sajnálom, hogy akik ezért évekig keményen tanulnak, nem állhatnak ott..."

"Az én lányom főiskolán tanult azért, hogy a médiában dolgozhasson, de ezért nem kap többek között állást. A tudás már nem lényeges."

Ilyen bántó sorokat vágtak a kedd este debütáló szépség fejéhez, aki hiába válaszolt minden egyes negatív megjegyzésre, nem tudta meggyőzni az őt támadókat, hogy rászolgált a lehetőségre.

Eközben a címlapon

Végül aztán úgy döntött, hogy egy magabiztos posztban száll szembe a fanyalgókkal, és tudatja velük, hogy mennyire töretlen a lelkesedése.

Műsorvezetés!!! Habár kaptam ma hideget-meleget, senki nem tudja a kedvemet szegni a műsorvezetéstől! Továbbra sem... Posted by Edina Kulcsar on 2015. szeptember 28.