HŰHA

Már fo­tózni sem sza­bad Meg­han her­ceg­nét

Wimb­le­don­ban nem en­ged­ték meg a ra­jon­gók­nak, hogy fény­ké­pet ké­szít­se­nek a her­ceg­né­ről.
  • Szerző: Ripost

Meghan hercegné megint kiverte a biztosítékot a rajongóknál, akik egyenesen gyerekesnek tartják a viselkedését. Harry herceg felesége ugyanis a wimbledoni teniszmeccsen megtiltotta az embereknek, hogy fotót készítsenek róla.

Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 64 éves Sally Jones a VIP szektorban ült a hercegné közelében, de fel sem tűnt neki, ki van pár méterre tőle, míg egy biztonsági ember meg nem érintette a vállát. A férfi felszólította, hogy ne készítsen képeket Meghan hercegnéról, mert „magánemberként van jelen” a teniszmeccsen, barátnőjének, Serena Williamsnek szurkol.

„Ez egyszerűen nevetséges volt, hiszen a helyszínen 12 ezren voltunk, a tévéközvetítést pedig több mint egymillió ember nézte. Elszomorító, hogy azt hiszi, megengedheti magának ezt a viselkedést” – mondta az asszony a Daily Mailnek.

Azt is megemlítette a biztonságiaknak, hogy esze ágában nincs fotózni Meghant, főleg, mivel egy sorban ülnek, így maximum a fülét tudná megörökíteni.

A műsorvezető, Piers Morgan is úgy vélekedett a Good Morning Britain című műsorban, hogy már szánalmas, amit Meghanék művelnek.

„Magánemberként. Wimbledonban. A királyi páholyban. Miközben ő Sussex hercegnéje... Ez nevetséges. És nevetséges az a megszállottság is, ahogy Meghan és Harry azt hangoztatja, hogy joguk van a magánéletre. Ez képmutatás. Mert herceg és hercegné. Mi fizetjük a számláikat, még a kastélyt is, ahol élnek. Mindent" – vélekedett a műsorvezető.

Eközben a címlapon