KÜLFÖLD

Már 1 mil­lió 300 ezer musz­lim él Spa­nyol­or­szág­ban!

Ka­ta­ló­nia musz­lim la­kos­sága 4 év alatt csak­nem 20 szá­za­lék­kal nőtt. Sors­döntő vá­lasz­tá­sok lesz­nek áp­ri­lis 28-án, ame­lyen meg­buk­hat a be­ván­dor­lást pár­toló bal­ol­dal.
  • Szerző: SZM

A nemzetek Európájának sorsát és a májusi EP-választásokat is döntően befolyásoló esemény lesz Spanyolországban április 28-án. Előrehozott választásokat tartanak, amelyen akár meg is bukhat Pedro Sánchez, a jelenlegi spanyol kormányfő.Ő az, akit tavaly június végén egy előre be nem jelentett találkozón fogadta Soros Györgyöt és tanácsadóit. Majd nyakló nélkül beengedett több tízezer muzulmán vallású migránst (a Defendevropa szerint 30 ezret).

Amint a korábban megírta, 2018-ban már 128 százalékkal többen érkeztek Afrikából a spanyol déli partra, mint egy évvel korábban. A spanyol Tengeri Mentő és a Polgári Gárda (Salvamento Marítimo és a Guardia Civil) hajói az esetek egy részében még akkor is Spanyolországba szállították és szállítják a Marokkóban csónakba szállt bevándorlókat, amikor azok még jóval közelebb vannak Marokkóhoz, mint Spanyolországhoz.

Az országban már 1 millió 300 ezer muszlim él, a legtöbben Katalóniában, ahol a számuk 20 százalékkal nőtt az elmúlt négy évben. Ez 83 ezer fős növekedést jelent.

De ebben a tartományban teljes baloldali hegemónia van és a hazafias erőket szó szerint üldözi a baloldali erők – írta a Voiceofeurope. A barcelonai polgármester, Ada Colau 100 000 eurót költ az „iszlamofóbia elleni” kampányra, amelyet azzal magyaráz, hogy a csodás városban egyre több a bevándorló, mint ahogy egész Katalóniában.

2011 óta az ide érkezők száma megduplázódott! Aki nem hiszi el, üljön fel a barcelonai metróra...A Defendevropa odáig elmerészkedik, hogy ha Katalónia függetlenséget szerezne, akár iszlám állammá is válhatna, ami nyilván túlzás, de lehet benne valami.

Mi egyelőre drukkoljunk a jobboldal visszatérésének már csak azért is, mert a nagy ország 2014-ben 54 képviselőt küldhetett az EP-be és nem mindegy, hogy az idén közülük hány bevándorlásellenes képviselő lesz.