EZO

Má­jusi ener­gia­ho­rosz­kóp: cso­dás fel­is­me­rés és a vál­tás le­he­tő­sége

Friss ener­giák se­gí­te­nek abban, hogy to­vábbra is ki­tarts cél­jaid el­éré­sé­ben, ezzel együtt az év má­so­dik fele könnyebb lesz. Fon­tos, hogy tartsd az irányt és cél­ja­i­dat sem­mi­képp ne add fel. Hidd el, a végén össze­áll a kép!
  • Szerző: F. E.

Az elmúlt hónapok kihívásokkal teli légkörét most egy pezsgő és színes energia váltja fel, azonban tartsd szemedet a céljaidon, ne hagyd magad eltéríteni az utadról.

Fotó: Pinterest
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sokszor érezheted azt, hogy fogalmad sincs hol is tart a változás és maga a folyamat. Mindezek ne csüggesszenek el, a május hónap ugyanis már sokkal több felszabadult és boldog pillanatot fog hozni magával, mint az előző időszakok egybevéve.

Egyfajta váltást hoz a hónap az év első és második fele között, és ez vágyaid beérésének ígéretét hordozza magában. Ezért nagyon fontos, hogy még véletlenül se hagyd eltántorítani magad! Igenis tarts ki céljaid mellett, amelyekért annyit dolgoztál az elmúlt időszakokban.

Olyan élményekkel szembesülsz, melyek megérintik lényed legérzékenyebb részeit. Ha folyamatos megfelelni vágyással küszködsz és a változás folyamatába ez már nem illeszkedik bele, akkor bizony olyan helyzetek kerülnek az utadba, ahol elítéltek valamilyen félreértett szituáció miatt.  A május energiáinak segítségével most olyan gyógyírt kapsz, mely felszabadíthatja lelkedet, és végre meg tudod fogalmazni vágyaidat is.

Ne feledd, ezek a minták már régóta beléd égtek, ezért akár többször is kénytelen leszel akár nagyon kellemetlen helyzetekbe is kerülni, hogy végre sikerüljön felülírni őket. Azon se lepődj meg, ha időnként mély, katartikus sírás tör fel belőled, mely ugyancsak segít a tisztulásban.

Lapozz a folytatáshoz!