LELKIZŐ

Fél­re­ke­zel­ték Majka tíz hó­na­pos kisfiát!

A rap­per ki­seb­bik fia, Oli­vér a báty­já­tól kapta el a csú­nya ví­rust, ami­ről ele­inte azt hit­ték, meg­fá­zás.

Nehéz heteken van túl Majka és kedvese, Hajni, hiszen karácsony óta küzdöttek a betegséggel, amit először a nagyobbik fiuk, Marián, majd a kisebbik, a tíz hónapos Olivér kapott el.

"Azt hittük, megfázott, Olinak fel is írtak antibiotikumot, de sajnos nem használt. Ő egyébként igazán nyugodt kisbaba, csak akkor sír, ha éhes, és ha tényleg van valami baja. Azokban a napokban megállás nélkül, még a karomban is keservesen sírt. Megfigyeltük, hogy folyton a füléhez kapkod, akkor már gondoltam, hogy nagyobb a baj, így bementünk a kórházba, ahol kiderült, kétoldali fülgyulladása van."

EZT OLVASTAD MÁR?
Majka és kedvese, Hajni idegőrlő hónapokon vannak túl.
Majka és kedvese, Hajni idegőrlő hónapokon vannak túl.
Fotó: Korponai Tamás
Mivel nagyon kicsi, nem is engedtek bennünket haza, bent maradtunk jó pár napig. 

– mesélte a Best magazinnak Hajni, aki próbált erős maradni, hiszen Majka ezekben a napokban dolgozott, és nem tudott annyit velük lenni, mint szeretett volna.

Bár néhány nap kórház után hazamehettek, Olivér állapota így sem javult, ezért egy újabb intézményt kerestek fel segítségért.

"Ott néhány vizsgálat után közölték, hogy Olinak súlyos tüdőgyulladása van. 

Akkor azt éreztem, nem bírom ki sírás nélkül

– mondta.

Eközben a címlapon

Végül visszavitték a kicsit a kórházba. Az orvosok váltig állították, hogy nincs tüdőgyulladása, csupán egy csúnya vírust szedett össze. Olivér most már tünetmentes, a szülők pedig mindenkinek azt tanácsolják, hogy kezeljék higgadtan a hasonló helyzeteket...