SHOWBIZ

Majka be­so­kallt, dur­ván ne­ki­ment az őt kri­ti­zá­lók­nak

A rap­per­nek na­gyon rosszul­esik, hogy bár telt házas kon­cer­te­ket ad és mil­liós né­zett­sége van a klip­je­i­nek, a szakma el­is­me­ré­sét még­sem kap­hatja meg soha.
  • Szerző: ripost

Nem palástolta csalódottságát Majka, amiért nem nyert egyik kategóriában sem a csütörtök esti Fonogram-gálán.

A rapper személyesen ugyan nem vett részt az eseményen, mivel Amerikában tartózkodik, ám bízott abban, hogy miután három dallal is az esélyesek közé került, kap majd egy díjat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

Miután nem jött össze, amit remélt, felháborodott Facebook-bejegyzésben fejtette ki a véleményét a hazai zenész szakmáról.

"Miért is gondoltam, hogy nyerhetünk a Fonogram gálán? (...) Mielőtt a sok barom nekiállna észt osztani arról, hogy már megint nyafogok, tájékoztatom őket, hogy ez az én oldalam, ahol az én gondolataim, problémáim, örömeim osztom meg. Ha nem tetszik, tessék nyugodtan elhúzni a pics@ba... (Vagy lehet küzdeni almokat megvalósítani, és aztán eltűrni, hogy jöjjön egy-két s@ggarc és kicsikét belerondítson!) Gratulálok minden nyertesnek!" - fogalmazta meg a véleményét.

A rajongók nagy része azonban nem érti, miért ennyire dühös, hiszen a telt házas koncertek és a közönség szeretete jól bizonyítja, mennyire sokan szeretik őt.