BOZÓT

Ma­gyar­or­szág ellen szer­vez­ked­nek Soros em­be­rei Brüsszel­ben, Sar­gen­tini di­ri­gál

Ju­dith Sar­gen­tini olyan ma­gyar és kül­földi mig­ráns­párti ak­ti­vis­ták­kal ta­lál­ko­zott Brüsszel­ben, akik a be­ván­dor­lás­párti spe­ku­láns ál­lás­pont­ját kép­vi­se­lik és Ma­gyar­or­szág el­íté­lé­séért lob­biz­nak. Büsz­kén posz­tol­tak az egyez­te­té­sek­ről.
  • Szerző: Ripost

Az egyeztetésekről szóló képet egy bizonyos Jade Tenwick nevű, ír származású és amerikai állampolgárságú bevándorláspárti, magát feministának valló nő tette közzé, beszédes kommentárral. Ő jelenleg egy migránsokat csempésző brüsszeli szervezet (NGO), az SB OverSeas munkatársa. Kirakott a Twitterre egy Brüsszelben készült közös fotót Judith Sargentini holland bevándorláspárti európai parlamenti képviselővel és a Magyar Helsinki Bizottság társelnökével, Pardavi Mártával.

EZT OLVASTAD MÁR?
Az  SB OverSeas partnerei között szerepel egy PICUM nevű sorosista csoportosulás, amely azon migránsok érdekeit képviseli, akik nem rendelkeznek papírokkal, tehát magyarán eldobták a személyi igazolványukat és a születési bizonyítványukat, azért, hogy menekültnek hazudhassák magukat. 

A posztból egyértelműen kiderül, hogy a Magyarországot megbüntetni készülő Sargentini-jelentés miatt találkoztak, és határozottan elítélik Magyarország illegális migráció ellen irányuló politikáját.