TÜZELŐÁLLÁS

Egy lé­pésre az álom­tól, sors­döntő meccs vár a fo­cis­tá­inkra

A ma­gyar U19-es vá­lo­ga­tott nem tudta le­győzni Ko­szo­vót, de Auszt­ria ellen ki­har­col­hatja az elit­körbe ju­tást.
  • Szerző: HBK

Nem sikerült nyernie a magyar U19-es labdarúgó-válogatottnak a Koszovó elleni Eb-selejtezőn (0–0), így kedden, az Ausztria elleni mérkőzésen dől majd el a továbbjutás.

Az U-19-es válogatott nem bírt Koszovóval
Az U-19-es válogatott nem bírt Koszovóval
Fotó: Twitter

A mieink Szlovénia legyőzése után úgy léptek pályára, hogy tudták, győzelem esetén biztosan bejutnak az elitkörbe. Ennek szellemében végigtámadták az első félidőt, a kapufát kétszer is eltalálták, de gólt nem tudtak szerezni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szünet után a koszovóiak játéka feljavult, a magyar csapat pedig hiába küzdött nagyon, ziccereket nem igazán tudott kidolgozni. Kedden Ausztria ellen lehet javítani, már a döntetlen is továbbjutást érne.

„Azt kaptuk a mérkőzésen, amire számítottunk, egy határozottan, keményen és szervezetten védekező ellenféllel találtuk szemben magunkat. Az volt a célunk, hogy végig megtartsuk a stabil védekezést, ezt sikerült megvalósítanunk, de sajnos nem tudtuk feltörni ellenfelünk védekezését. A játékosok mindent megtettek a győzelem megszerzéséért, de sajnos ez ma nem jött össze, így az utolsó mérkőzés dönt a továbbjutásról”értékelt a mérkőzés után Németh Antal szövetségi edző.