INSIDER

El­ké­pesztő rész­le­tek: így dol­goz­nak a profi ma­gyar pros­tik

A Ri­post le­buk­tatta a 28 éve üze­melő ma­gyar ke­rí­tő­há­ló­za­tot. Kü­lö­nös hir­de­tésre let­tünk fi­gyel­me­sek a Fa­ce­boo­kon: svájci mun­kát kí­nál­nak több mint 1 mil­lió fo­rin­tos fi­ze­té­sért, ám ki­zá­ró­lag élet­vi­dám fi­a­tal lá­nyok je­lent­ke­zé­sét vár­ják.

A újságírója jelentkezett az állásra, és elképesztő részletekre derített fényt. 

Nem stricik vagyunk, mi csak reklámozzuk a lányokat, aztán felezzük a pénzt!

– árulta el mindjárt a „munka” jellegét a hívott fél, egy nő.

Ebben a szobában laknak a lányok, akik a "szolgáltatást" végzik.
Ebben a szobában laknak a lányok, akik a "szolgáltatást" végzik.

"Zürichtől fél órányira van két lakásunk, benne több szoba, ott lehet dolgozni. Jelenleg nyolc lány tartozik hozzánk, ott is laknak.Igen, ez szex, pénzért– erősítette meg kérdésünkre, majd biztosított arról, hogy a jelentkezőnek kizárólag az utazást kell kifizetnie, amit meg is előlegeznek neki, akárcsak az étkezést, mindenben segít ő és a párja.

"Profi képeket csináltatunk rólad, meghirdetünk az interneten, újságban, még saját honlapunk is van, lesz elég vendéged" – nyugtatta meg a jelentkezőt.

Azt is elárulta, hogy már a 90-es években prostituáltakkal foglalkozott Németországban, de amikor ott már nem keresett vele eleget, áttelepült Svájcba. Ott jött össze a párjával, van egy öt hónapos kisbabájuk is. Közös vállalkozásként tekintenek a kuplerájra.

Úgy kell elképzeli ezt a vállalkozást, mint egy fodrászszalont

– magyarázta a nő.

Eközben a címlapon

"Jönnek a vendégek, a lányok felsorakoznak a nappaliban, és választ egyet közülük, aki teljesíti a kívánságaikat. A legfiatalabb lány most 18 éves, a legidősebb 32, mindig cserélődnek, a legtöbb magyar. Az egyiküknek naponta tíz vendége is van, nagyon jól keres!" – húzta el a mézesmadzagot a jelentkező orra előtt a nő. A húzódozó jelentkezőt biztosította arról, hogy ez teljesen legális Svájcban, tisztességesen fizetnek adót is. Elég csak jelentkezni, busszal kiviszik és mindent intéznek. 

Szeretnéd tudni, hogy milyen házirend vonatkozik a lányokra, mi kötelező nekik és mi nem, és mik a tarifák? Keresd a pénteki napilapot az újságárusoknál!