TÜZELŐÁLLÁS

Újabb csapás érte a magyar focit, fájhat Storck feje

Már a má­so­dik já­té­ko­sát ve­szíti el a szö­vet­ségi ka­pi­tány a Por­tu­gá­lia el­leni sors­döntő meccs előtt. A Vasas fut­bal­lis­tája he­tekre ki­dőlt.
  • Szerző: HBK

Az eltiltott Kleinheisler László mellett egy másik fiatal játékosára sem számíthat Bernd Storck szövetségi kapitány a portugálok elleni vb-selejtezőn: a vasasos Vida Mátét szombaton vakbélgyulladással megoperálták.

Vida Máté (jobbra) 3-4 hét múlva edzhet újra
Vida Máté (jobbra) 3-4 hét múlva edzhet újra
Fotó: MTI

"Körülbelül 3-4 hét múlva térhetek vissza a csapat edzéseire. Nagyon szomorú vagyok, hiszen több hét térdfájdalmak miatti kihagyás után a Dorog elleni kupavisszavágón már ismét pályára léphettem. Bízom abban, hogy 2017-re minden, ami rossz történhetett velem, azt kipipálhatom és mihamarabb újra segítségére lehetek a csapatnak”idézi a Vasas hivatalos honlapja a középpályást.

EZT OLVASTAD MÁR?

Két hét múlva, március 25-én sorsdöntő meccset játszik az Európa-bajnok portugál csapattal a magyar válogatott: ha kikapunk, akkor Cristiano Ronaldóék öt pontra elhúznak, onnan pedig nagyon nehéz lenne kiharcolni a kvalifikációt a 2018-as világbajnokságra (a csoportot vezető Svájcnak már most öt pontos előnye van a magyar válogatottal szemben).