TÜZELŐÁLLÁS

Meg­fe­nye­get­ték a Fradi fo­cis­tá­ját, mi lesz ennek a vége?

Forró han­gu­lat vár­ható a ku­pa­pár­harc vissza­vá­gó­ján, az üzen­ge­tés már el­kez­dő­dött mind a két fél ré­szé­ről. A szur­ko­lók is be­száll­tak a do­logba.
  • Szerző: HBK

A Ferencváros 2–1-re legyőzte a Budapest Honvéd csapatát a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első meccsén. A találkozó másnapján a Honvéd egyik játékosa egy kemény üzenettel máris megkezdte a hangolást a visszavágóra.

Óriási csata várható a visszavágón
Óriási csata várható a visszavágón
Fotó: MTI

Patrick Ikenne-King a szombat esti meccsen összeakaszkodott Marko Djuricinnel, majd vasárnap az Instagram-oldalára feltöltött képen üzent a csatárnak, miszerint kettejük csatája befejezetlen ügy.

Unfinished business  stay tuned

Ikenne-king Patrick George (@ikenneking8) által közzétett fénykép,

A hozzászólásokban a szurkolók egy része nekiesett Ikenne-Kingnek, vélhetően nem a Honvéd szurkolói intéztek hozzá rasszista beszólásokat (például olyanokat, hogy fogja be a száját, és menjen vissza a dzsungelbe).

A Fradi oldaláról is volt üzengetés, Botka Endre a télen pont a kispestiektől igazolt a zöld-fehérekhez. Emiatt a vendég szurkolók folyamatosan fütyülték őt, amikor labdához ért. Botka a meccs után annyival intézte el a dolgot, hogy klubot kellett váltani ahhoz, hogy hallja a nevét a Honvéd drukkereitől…

Az biztos, hogy nagyon forró hangulatú lesz a visszavágó.

Kérdés, hogy ilyen helyzetben kinek sikerül majd megőriznie a hidegvérét.  

Eközben a címlapon