TÜZELŐÁLLÁS

Óri­ási bot­rány, le­köpte el­len­fe­lét a ma­gyar sztár

Sú­lyos el­til­tásra szá­mít­hat a 36-szo­ros vá­lo­ga­tott já­té­kos, aki csa­pat­ka­pi­tány­ként ve­szí­tette el a fejét. Na­gyobb balhé is le­he­tett volna be­lőle.
  • Szerző: HBK

A Haladás idegenben 3–2-re legyőzte a Vasast a labdarúgó NB I hétközi meccsén. A találkozó végén a vendégek csapatkapitányát, Halmosi Pétert kiállították, mert leköpte ellenfelét.

Halmosi (jobbra) súlyos büntetésre számíthat
Halmosi (jobbra) súlyos büntetésre számíthat
Fotó: MTI

Halmosit a 91. percben küldte le a pályáról a bíró, miután kis híján összeverekedett Felix Burmeisterrel. A német focista a mezét mutogatva perlekedett a partjelzővel. A Bors helyszíni forrásból úgy tudja, Halmosi nyálát mutogatta a dresszén, a magyar válogatott leköpte őt. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 37 éves kö­zéppályás a pályáról lesétálva még gúnyosan meg is tapsolta a bírókat. Burmeistert pedig úgy kellett lefogni a meccs után, hogy neki ne menjen Halmosinak.

„Nem szeretnék beszélni arról, mi történt. Ez már a múlt. Nem foglalkozom az esettel többet”mond­ta a Bors megkeresésére Halmosi. A korábbi fegyelmi döntések alapján legalább három meccses eltiltással számolhat a 36-szoros válogatott játékos.