OLDALVONAL

Szur­ko­lói pletyka, mégis tá­voz­hat a Fradi le­gen­dája?

Nem­rég a Fe­renc­vá­ros ve­zér­igaz­ga­tója ta­gadta, hogy meg­vál­ná­nak az edző­től. Úgy tűnik, hogy nyá­ron mégis csa­pa­tot vált a ko­rábbi klasszis.
  • Szerző: HBK

A Ferenczvárosi C-közép arról értesült, hogy a nyáron Lipcsei Péter veheti át az NB II-ben szereplő Soroksár irányítását. Korábban arról volt szó, hogy Lipcsei sehova sem megy.

Lipcsei Péter elhagyhatja a Ferencvárost, a Soroksár edzője lehet
Lipcsei Péter elhagyhatja a Ferencvárost, a Soroksár edzője lehet
Fotó: MTI

A szurkolói oldal azt is tudni véli, hogy a Soroksár mostani edzője, Lucsánszky Tamás visszatér Nyíregyházára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Korábban Lipcsei Péter többször is kiállt a ferencvárosi tábor mellett. A szurkolók nem járnak ki a csapat hazai meccseire a vénaszkenneres rendszer miatt. Emiatt felröppent a pletyka, hogy Lipcseit elküldi a Fradi, aki jelenleg a klub tartalékcsapatát irányítja az NB III-ban. A másodosztályú Soroksár egyébként a Ferencváros hivatalos partnerklubja, így a váltással Lipcsei a zöld-fehérek kötelékében is maradna.

Orosz Pál az Origónak azt nyilatkozta, eszük ágában sincs elküldeni Lipcseit:

„Semmi sem igaz ezekből. Miközben az FTC vezetése igyekszik folyamatosan fejleszteni a klubot, arra is nagyon ügyel, hogy ápolja a hagyományokat, tisztelje és megbecsülje a legendákat. Ilyen legendás alakja a Fradinak a klubrekorder Lipcsei Péter, aki évek óta edzőként erősíti az egyesületet. Minden ellenkező híreszteléssel szemben Lipcsei Péter a Fradi kötelékében marad a jövőben is.”