OLDALVONAL

Me­gint kór­házba ke­rült a Fradi le­gen­dás já­té­kosa

Sze­ren­csére nem ko­moly a baj, influ­enza dön­tötte le a lá­bá­ról az egy­kori ki­váló csa­tárt. Re­mél­he­tő­leg még a héten ha­za­en­ge­dik.
  • Szerző: HBK

Influenzás lett Dzurják József, emiatt kórházba is kellett mennie a labdarúgó NB II-es Soroksár másodedzőjének. A hír hallatán sokan megijedtek, hiszen Dzurják néhány éve leukémiával harcolt.

Dzurják (jobbról az első) megint kórházba került, de szerencsére nincs komoly baj
Dzurják (jobbról az első) megint kórházba került, de szerencsére nincs komoly baj
Fotó: MTI

A Soroksár vasárnap a Békéscsabát győzte le, a meccs után Lucsánszky Tamás vezetőedző barátjának ajánlotta a sikert. Szerencsére kiderült, hogy nincs nagy gond Dzurjákkal.

„Sajnos csúnyán elkapott az influenza, pedig az elmúlt években, köszönhetően az oltásoknak, megúsztam a járványt. Csütörtökön lázasodtam be, vasárnap reggel pedig már negyven fokra is felkúszott a lázmérő higanyszála, és nagyon rosszul éreztem magam, kénytelen voltam bemenni a kórházba. Bent is tartottak. Most már valamivel jobban érzem magam, remélem, a hét második felében hazaengednek”nyilatkozta a Fradi korábbi játékosa a Nemzeti Sportnak.

Sokan azért ijedtek meg, mert az egykori kiváló csatár leukémiával harcolt pár évvel ezelőtt, amit szerencsére sikerült legyőznie.