TÜZELŐÁLLÁS

Nem sze­retne so­káig a Fra­di­ban ját­szani Kle­in­heis­ler

Oly­annyira nem, hogy a né­met­or­szági mo­bil­szá­mát sem cse­rélte le ma­gyarra. Már meg­bánta az An­dorra el­leni fe­gyel­me­zet­len­sé­gét.
  • Szerző: HBK

A Nemzeti Sportnak adott interjújában Kleinheisler László azt mondta, hogy csak nyárig szeretne a Ferencvárosban játszani, utána visszatérne Németországba.

Kleinheisler László nyáron szeretne visszatérni Németországba
Kleinheisler László nyáron szeretne visszatérni Németországba
Fotó: MTI

A forrófejű középpályás tavaly nyáron igazolt a Werder Bremenhez, amely előbb a Darmstadtnak, majd télen a Fradinak adta kölcsön. A Videoton korábbi játékosa bevallotta, hogy magyar mobilszáma sincsen.

EZT OLVASTAD MÁR?

„Reményeim szerint csak a nyárig maradok itthon, úgy gondoltam, erre az egy-két hónapra felesleges beszereznem magyar számot. Noha remekül érzem magam a Ferencvárosban, amint lehet, szeretnék visszatérni Németországba, meg akarom mutatni, hogy megállom a helyem a Bundesligában is” – mondta Kleinheisler.

Kleinheisler jövő hét szombaton nem játszhat az Eb-győztes portugálok ellen, mert az Andorra elleni meccsen kapott sárga lapja miatt eltiltották. A nyári Európa-bajnokságon sem játszott Portugália ellen, pont azért, hogy ne sárgázza ki magát a Belgium elleni meccs előtt, amit viszont sérülés miatt kellett kihagynia.

„Az Andorra elleni mérkőzésen megkaptam az eltiltást érő második sárga lapomat, mégpedig egy olyan szituációban, amikor jobban tettem volna, ha meghúzom magam. Belementem a kakaskodásba – ma már tudom, nem kellett volna. Az én hülyeségem volt! Nemhogy százszor, ezerszer megbántam azóta, de bármennyire is szeretném, nem tudom visszacsinálni. Annyi haszna volt, hogy tanultam belőle. Ilyen nem fordulhat elő többet.”