TÜZELŐÁLLÁS

Hoppá, tény­leg el­ve­szít­heti edző­jét a Fe­renc­vá­ros!

A Ham­burg nyá­ron meg­pró­bál­hatja ha­za­csá­bí­tani Tho­mas Dollt. A német edzőt 2019 nya­ráig köti szer­ző­dés a Fra­di­hoz.
  • Szerző: HBK

A Nemzeti Sport a Bild információjára hivatkozva arról ír, hogy nyáron hazatérhet Németországba a Ferencváros labdarúgócsapatát irányító Thomas Doll.

Thomas Doll nyáron elhagyja a Ferencvárost?
Thomas Doll nyáron elhagyja a Ferencvárost?
Fotó: Sulyok László

A Hamburg elég egyre kilátástalanabb helyzetbe kerül, a csapat a legutóbbi 13 bajnokijából egyet sem tudott megnyerni, és már csak az utolsó előtti a Bundesligában. Nagy meglepetés lenne, ha a patinás klub elkerülné a kiesést. Az biztos, hogy az idény végéig Christian Titz utánpótlástréner irányítja a csapatot, de nyártól nagy változások várhatóak az együttesnél.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Itt jön a képbe Doll, aki a Bild szerint az első számú jelölt a kispadra, amit erősít, hogy a szurkolók körében is nagyon népszerűnek számít a Ferencváros jelenlegi szakvezetője. Doll edzőként 2005-ben Intertotó-kupa-győzelemig vezette a Hamburgot, egy évvel később bronzérmes lett a csapattal a Bundesligában.

Az ügyet nehezítheti, hogy Dollnak 2019 nyaráig érvényes szerződése van a Fradinál, vagyis a németeknek fizetniük kéne azért, hogy megszerezzék maguknak a trénert.