INSIDER

Ma­gyar csa­lád miatt tün­tet­nek Ka­na­dá­ban, ször­nyű, ami az anyára és fi­a­ira vár

A ma­gyar asszony bru­tá­lis férje miatt szö­kött el két fi­á­val.
  • Szerző: Ripost

Zokogott a kamerák kereszttüzében A. Erzsébet, a magyar anyuka, akinek most hét év után kell elhagynia Kanadát. Az asszony állítása szerint 2012-ben erőszakos párja miatt kényszerült elmenekülni Magyarországról, most pedig ide toloncolhatják vissza. Az asszony a könnyeivel küszködve mesélte a GlobalNews kamerájának, hogy ez maga lenne a pokol.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Nem lennénk biztonságban. Mielőtt idejöttünk, volt, hogy a torkomnál megragadott, majd a falhoz vágott" – mondta elcsukló hangon az asszony, a kamerák előtt mutatva a mozdulatot.

De nemcsak az anyát viseli meg a hazaköltözés, kamasz fiai, Ádám és Márton is borzalmakról beszélt a helyi tévécsatornának.

"Amikor apánk mérges lett, akárminek nekiment. A legközelebbi falnak, embernek, kanapénak, akárminek. Csak úgy megütött akárkit" – kezdték a fiúk, akik nemcsak apjuk haragjától tartanak: elmondásuk szerint molesztálta is őket.

A kanadai bevándorlási hivatal most visszavonta az engedélyüket, mert úgy látják, a nő ellentmondásosan cselekedett. Anno ugyanis a váláskor engedélyezte a láthatást a férjének.

Miután a kanadai médiában híre ment a döntésnek, tucatnyian utcai tiltakozással álltak ki a család mellett - írta a Blikk.

Eközben a címlapon