KÜLFÖLD

Fél­holtra vert 20 mig­ráns két biz­ton­sági őrt Mad­rid­ban

Két mig­ráns olyan helyre akart be­lépni a me­ne­kült­ügyi köz­pont­ban, ahova csak a sze­mély­zet­nek van be­já­rása. A biz­ton­sá­giak fel­tar­tóz­tat­ták őket, de ekkor el­sza­ba­dult a pokol, össze­sen hú­szan kezd­ték verni az őrö­ket.
  • Szerző: WM

A spanyol El Mundo nevű lap számolt be arról az esetről, amely során két biztonsági őrt  majdnem agyonvertek. A kíséret nélkül érkező, fiatalkorú migránsoknak fenntartott intézményben akkor szabadultak el az indulatok, amikor két bevándorló olyan területre akart belépni, amelyet biztonsági őrök védtek. Bár az őrök egyértelműen közölték, hogy oda  csak a személyzet tagjai léphetnek be, a migránsok nem értettek a szép szóból, és dulakodni kezdtek a biztonságiakkal. A helyzet akkor durvult el igazán, amikor a két migráns segítségére még további 20 bevándorló sietett, és így már majd’ kéttucatnyian ütlegelték a spanyol biztonsági őröket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A biztonságiakat utóbb a közeli kórházba szállították súlyos sérülésekkel, de még így is hálásak lehetnek a sorsnak, hogy nem haltak bele a kegyetlen verésbe.