HŰHA

Sú­lyos sza­vak, Ma­donna ke­mény üze­ne­tet kül­dött a ké­tel­ke­dők­nek

A 60 éves sztár sze­rint az egész élete során aka­dá­lyokba üt­kö­zött, de sosem adta fel és ma nincs is hozzá ha­sonló nő a föl­dön.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Instagram

Madonna a Vouge magazinnak adott interjút, amelyben bevallotta, hogy nincsenek példaképei, méghozzá egész egyszerűen azért, mert a világon senki sem fogható hozzá:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Visszanézhetek olyan nőkre, akik szerintem nagyszerűek és lenyűgözők voltak - szabadságharcosok, mint például Simone de Beauvoir vagy Angela Davis -, de nekik nem voltak gyerekeik. Hat gyerek egyedülálló szülője vagyok, folytatom a kreatív tevékenységem, művész vagyok és a politikában is aktívan veszek részt, van hangom, ezeket csinálom. Szóval úgy értem, senki más nincs ilyen pozícióban."

Arról is beszélt a lapnak, hogy a karrierje nem egyszerűen jutott el a mostani szintre, hiszen az emberek mindig el akarták hallgattatni őt.

"Azt mondták nem vagyok elég csinos, nem énekelek elég jól, nem vagyok elég tehetséges, nem vagyok házas, most meg hogy nem vagyok elég fiatal" - tette hozzá a 60 éves szupersztár.

Nemrégiben például a legújabb dalát, a Medellínt nem akarták a Radio 1-on bemutatni, mert túl idős, csak a Radio 2-n kapott volna helyet. A rádió szóvivője szerint azonban a célközönség szerint döntik el, hogy mit melyik csatornán mutatnak be - írja a Metro.