NAPI UFÓ

Épp ma­da­ra­kat fo­tó­zott az apuka, de olyat lá­tott, amit nem kel­lett volna

A kü­lö­nös fel­vé­te­le­ket egy 34 éves apuka ké­szí­tette, mi­köz­ben ma­da­ra­kat fo­tó­zott. Sokak sze­rint va­la­hogy így néz­het ki, ami­kor az ideg­nek jár­műve tér­ug­rást hajt végre...
címkék:
  • Szerző: M. Elek

A 34 éves Bret Harrison Jones észak-karolinai kertjében fotózta a madarakat, de valami olyasmi is felvett, amire nem számított. Később így mesélt az esetről:

„Kint voltam a kertben és a madarakat fényképztem. Körülbelül egy órát töltöttem el így, mielőtt úgy döntöttem, hogy bemegyek a házba, ekkor vettem észre egy apró villanást a szemem sarkából. Abban a pillanatban arra gondoltam, hogy biztosan a nap fénye csillant meg egy magasan szálló repülőgépen. Rögtön arra fordítottam a kamerát, hátha valami érdekesség sül ki a dologból, és lőttem egy sorozatot."

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A videót a különös tárgyról itt nézheted meg!

A fotókat később visszanézte, kinagyította, és meghűlt az ereiben a vér. Nem repülőgép volt rajta. De szerény ismeretei szerint talán nem is földi eredetű dolgot vett fel a kamerájával.

"Nem tudom, mi volt az, és azt sem, hogy földi, vagy inkább idegen gép lehetett-e. Elős pillantásra hengeres tárgynak tűnt, de lehet, hogy korong alakú volt, csak éppen síkból láttam. Azonban a két hajtóműszerű fényesebb folt jól kivehető rajta. Talán éppen térugrást hajtott végre..."

A fotókból készólt videót feltöltötte a közösségi oldalára, és pillanatok alatt 40 ezren nézték meg. Sokan osztják a férfi véleményét, miszerint nem evilági járműről lehet szó. Már csak azért sem, mert az egyes elemzések szerint a különös jármű alighanem a légkörön kívül volt a felvételek idején.

Eközben a címlapon

Forrás: napiufo.hu

címkék: