SZTÁRDZSÚSZ

Ki­lá­tás­ta­lan hely­zetbe ke­rült a TV2 sztárja

Mádai Vi­vien kép­te­len le­állni a mun­ká­val. A mű­sor­ve­zető nem ta­gadja, néha már az is eszébe ju­tott, ha így foly­tatja, bajok lesz­nek ott­hon.
  • Szerző: Angie

Mádai Vivien nem mindig látja az alagút végét. A műsorvezető korábban azt hitte, A Nagy Duett után elég ideje lesz a családjára, de úgy fest: tévedett. 

Vivien igyekszik megtalálni a középutat
Vivien igyekszik megtalálni a középutat
Fotó: Markovics Gábor
EZT OLVASTAD MÁR?

Vivien nemhogy lenyugodott volna a TV2 nagysikerű műsora után, még több munka szakadt a nyakába. A műsorvezető senkit nem akar azzal áltatni, hogy a munka és az anyaság tökéletesen megférnek egymás mellett, sőt bevallja, amíg a kamerák előtt teljesít, képtelen gyermeket nevelni, ahogy feleségként sem igazán brillírozik.

"Nagyon húzós ez az időszak, kemény erőpróba a családomnak. Tényleg azt hittem, hogy A Nagy Duett után pihenhetek egy kicsit, de aztán beindult a Mokka. Elkezdődtek a nyári kitelepülések, plusz a TV2 új produkciójában, a Ninja Warriorban is dolgoztam. Nem mondom, hogy nem voltak kisebb összezörrenéseink a férjemmel, de Zoli szerencsére nagyon megértő

- árulta el a csinos műsorvezető, majd egy kisebb vallomást tett.

Amikor tudok, mindig a kisfiammal és a férjemmel vagyok, de jól tudják, hogy imádok a kamerák előtt szerepelni, így néha nem látom az alagút végét

- mondta Vivien, aki legbelül tudja, hogy a mostani állapotot nem lehet a végtelenségig fenntartani.