HŰHA

Férje nél­kül köl­tö­zik a szü­le­i­hez Mádai Vi­vien

A Mokka mű­sor­ve­ze­tője most egy ideig nem Bu­da­pes­ten hajtja majd álomra a fejét, hanem a ma­gyar ten­ger part­ján, a csa­ládja ott­ho­ná­ban.
  • Szerző: ripost

Néhány hét múlva a szülei otthonába, Balatonfüredre költözik Mádai Vivien! A műsorvezetőnek semmi problémája nincs a házasságában, az áttelepedésnek csupán praktikus okai vannak. 

A TV2 sikerműsora, a Mokka ugyanis nemsokára Balatonfüredről köszönti majd reggelenként a nézőket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

"Nyáron minden szabadidőnket a Balaton partján töltjük, felváltva a szüleimnél és a párom családjánál. Amikor Füredre költözik a stáb, akkor hazaköltözöm majd egy hétre és onnan járok be, de ennek a költözésemnek a szüleim kifejezetten örülnek. Tősgyökeres balatonfüredi lány vagyok, de a déli partot is szeretem, mert ahogy mondani szokták, onnan legalább látni az északit" – mondta el a Blikknek Vivien.

A műsorvezető azért is boldog, mert bár a kisfia, Zénó Budapesten jött a világra, már annyi időt töltött a magyar tenger partján, hogy odavalósinak tartja magát.

"Mindig azt mondta, hogy ő balatoni kisfiú, persze nem csoda, hiszen élete első három hónapja alatt is a balatoni levegőt szívta magába" - fogalmazott a csinos anyuka.