ÉLETMÓDI

Ma nyílik Budapesten az első magyar szexbababordély!

Teljesen anonim randevú! Négy különböző típusú szexbaba, meghitt környezet, kiválasztható zene és mindenféle kellék megtalálható abban a budapesti lakásban, mely hazánk első legális robotbordélyháza.
  • Szerző: Totti

Eddig Európában mindössze négy országban lehetett igénybe venni szexrobotlányok szolgáltatásait. Mostantól egy budapesti exkluzív lakásban is élethű babák várják a kényeztetésre vágyó férfiakat.

Miniszoknyás ápoló és csipkebugyis szexbomba

 A minden vágyat kielégítő szilikonlányokkal való együttlétet előre, telefonon kell leegyeztetni. Az ügyfél ki is választhatja, melyik „hölggyel” szeretne hancúrozni, s hogy a baba milyen falatnyi holmiban, illetve milyen pózban fogadja őt. Az új típusú szolgáltatás egyelőre csak néhány, ámde annál ígéretesebb lánnyal vehető igénybe.

Íme az induló kínálat: szexi titkárnő, huncut fehérneműs szexbomba, miniszoknyás ápolónő, illetve izgalmas ázsiai diáklány.

 

A robotnő mindig foglalt

Nagy Andrásnak, a cég üzletvezetőjének, akinek akkor indult be a fantáziája, amikor meghallotta, hogy Bécsben már működik is ilyen hely. Ott egyébként igazi lányok dolgoztak, melléjük állítottak be szolgálatba néhány szexbabát.

„Teljesen megdöbbentem, amikor az erről szóló cikkből kiderült, hogy a robotbaba órarendje napokra előre be van táblázva, teljesen foglalt. Üzleti szempontból talán ez volt az a pont, amikor eldöntöttem, hogy kell ilyen hely Budapestre is.”

 

Amit a babákról tudni kell:

Úgynevezett TPE szilikonból készültek, ami már-már bőrhatású, mind kinézetre, mind pedig tapintásra. A fejük, a szemük és a szájuk félelmetesen élethű. Test fűtése és a hangfunkció  is gondoskodik arról, a vendég élménye még valóságosabb legyen. A baba popsija, szája, és intimnyílása vákuumfunkciós – ehhez igazán nem illendő többet hozzáfűzni...

A babák szexuális méretei:

Punci: 18 cm, popsi: 17 cm, száj: 13 cm

További izgalmas részletek a %% napilap ma megjelenő számában! Keresd az újságárusoknál!

(Minden további részlet a cég honlapján: adultdoll.eu)