EZO

Ma este új­hold, így vál­to­zik meg a sze­relmi éle­ted

Ismét itt az új­hold, tisz­títsd ki a képet a pár­kap­cso­la­tod­ban. Ez egy le­he­tő­ség, hogy jó­za­nul tisz­tázd cé­lo­dat, hogy a szen­ve­dély se­gít­sé­gé­vel meg­va­ló­sítsd. Raj­tad áll, hogy mennyire tudsz ebből épít­kezni, hogy mennyire tudsz szem­be­nézni a régi se­beid fel­sza­kí­tá­sá­val.

Vasárnap este az újhold a Szűz jegyébe lép. A Nap és a Hold együtt áll. Közben nagy hatása lesz annak, hogy az eddig Mérlegben tartózkodó Vénusz átlép a Skorpió jegyébe. Miközben a Szűz újhold józansággal, tervszerűséggel jár, melyek segítenek egyről a kettőre lépni, a Vénusz tánca erős szenvedélyt hoz a vasárnapba.

Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Amennyiben jól megfogalmazod a céljaidat, vágyaidat akár azt is végig gondolod, hogy ebben ki lehet segítségedre, vagy melyek azok a felmerülő gondolatok, melyek céljaid elérésében korlátozhatnak, akkor egyszerűbben tudod megvalósítani őket.

Önts tiszta vizet a pohárba, segíteni fog ebben a józanságod, ha nem hagyod, hogy a szenvedély elvigyen.Engedd, hogy a szenvedély úgy ragadjon el, hogy az a helyén legyen, és csak építő jelleggel legyen jelen ezen a szép estén. Mit értünk ez alatt? Engedd a szenvedély áramlását a céljaid eléréséhez, a lendületét használd, és feküdj fel az általa kínált hullámokra. Ne engedd el a gyeplőt! A szerelem is rád találhat, ha tisztán tudod mire, és kire vágysz, mit teszel érte, mersz-e változtatni.

Fotó: 123RF

A Vénusz a Skorpióban feltéphet régi párkapcsolati sebeket. Lehet, hogy felnagyítva fogsz olyan dolgokat érezni, amelyekre már nem is gondoltál. Maradj jelen józanul, hogy a keletkező feszültséget kezelni tudd. Szeptemberi újhold napján ezek az energiákelőjöhetnek. Tedd le a feleslegesen hordozott terheidet. Újítsd meg, szépítsd meg tisztázd le a körülményeket, vágyaidat, hogy tisztán láthass. Ha egyedülálló vagy, akkor így egyszerűbb lesz megtalálni azt, aki valóban hozzád való. Kapcsolataink mindenképpen intenzívebbek lesznek!

Most vizsgázhatsz test, lélek, szellem egyensúlyából.