EZO

Ma este eldől, mennyire le­szel sze­ren­csés 2019-ben a sze­re­lem­ben

Most meg­tud­ha­tod, mit tar­to­gat szá­modra az év utolsó új­holdja! Eljön végre a sze­re­lem? Így tá­mo­gat­nak a csil­la­gok az év végén. Járj nyi­tott szem­mel a vi­lág­ban!

Itt az év utolsó újholdja, meríts belőle energiát! A Nyilas újhold meghozza a megújulás, az újrakezdés, az új lehetőségek energiáit. Fogj bátran új dolgokba! Érdemes a terveid megvalósításába már most belekezdeni. Fektesd le az alapokat még idén!

De az ünnepekhez is most meríthetsz egy kis erőt, hiszen ilyenkor a hold növekvő fázisához készül. Ilyenkor a gyarapodás erőteljes. Engedd, hogy az energiákfeltöltsenek, és a jövődet bizakodással telítsék. Szakadj ki a hétköznapokból, a hangzavarból, az örökös zsongásból!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Újholdkor van a legnagyobb esélye annak is, hogy újrakezdődjön egy kapcsolat, vagy most találjon rád a szerelem.  A szerelmi mágiának különösen nagy hatása van az újholdat megelőző éjszakán.Elképzelhető, hogy már a környezetedben van az új szerelem, csak eddig nem vetted észre. Itt az ideje, hogy nyitott szemmel járj, és légy felkészülve a találkozásra. Bár a tél a befelé fordulásra ösztönözhet, a szerelem mégis ott kopogtat az ajtódon. Nyilas újholdkor a kapcsolatok, szerelmek mélyen köttetnek. Az is lehet, hogy év végére betoppan életed szerelme! Most minden megtörténhet. Részed lehet kalandban is, vagy nagyon kellemes együtt töltött időben. Még egy barátságból is fellobbanhat a szerelem!

Szerelmi mágia - Gyertyavarázs

Vegyél egy 20-25 cm hosszú piros gyertyát. Egy pergamendarabkára írd rá a kedvesed nevét, ha már megtaláltad. Kösd a gyertyára selyemszalaggal. A gyertyát mézzel is bekenheted. Gyújtsd meg újhold éjszakáján, vagy az azt megelőzőn. Hagyd, hogy a gyertya csonkig égjen. Addig pedig mondd:

"Úgy égjen a szíve értem, mint ez a gyertyaláng. "

Ha pedig nem talált még rád a szerelem, akkor azt mondd:

"Találjon rám az igaz szerelem."
Eközben a címlapon