RIPOSTER

Újabb rész­let szi­vár­gott ki az M3-ason tör­tént gá­zo­lás­ról

A fi­a­tal sofőr sor­sá­ról de­rült ki egy új in­for­má­ció, el­já­rás in­dult a 20 éves férfi ellen, mi­u­tán el­haj­tott a bal­eset hely­szí­né­ről.
  • Szerző: Ripost

A Blikk úgy tudja, hogy nem kerül előzetes letartóztatásba az a fiatalember, aki az M3-as autópályán elgázolt egy fiatal lányt a január másodikára virradó hajnalban.

Fotó: Police.hu
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatal nő a Tankcsapda rajongója volt, a koncertjükről tartott hazafelé barátjával, de az úton összevesztek, a fiatal nő egy hirtelen jött ötlettől vezérelve – miután a férfi megállt, hogy megbeszéljék a problémájukat – magához vette a kocsikulcsot, kiszállt az autóból, amit egyetlen mozdulattal be is zárt.

Majd a lányt elütötte egy épp arra autózó fiatalember, a 20 éves, gyömrői Martin, aki pánikba esett és továbbhajtott, a rendőrök otthon fogták el. Az elgázolt lány édesanyja megbocsátott a gázolónak, aki rosszkor volt rossz helyen. A nő testét egyébként a Tankcsapda szintén hazafelé tartó gitárosa vette észre, a lány mellett volt az utolsó pillanataiban.

A lap szerint a gázoló fiatalember nem került előzetesbe, nem látták indokoltnak, hogy a tárgyalásig bármilyen kényszerintézkedést alkalmazzanak a szerencsétlen baleset résztvevője ellen. Ellene egyébként segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt indult eljárás.