NÍNÓ

Meg­szó­lalt László, aki az M0-áson dobta ki a ha­lott pros­ti­tu­ál­tat

Hosszú per­ce­ken át sze­xelt a nővel az­után is, hogy ő már nem lé­leg­zett. S. László val­lo­má­sá­ban döb­be­ne­tes rész­le­te­ket árult el...
  • Szerző: Ripost

A 40 éves férfi a tárgyaláson részletesen elmondta, hogy mi történt akkor este, amikor a 24 éves F. Anettel feküdt le.

A férfi Anettet az interneten, egy szexpartnerkereső oldalon találta. A lánytól durva szexet kért: fojtogatásra és kikötözésre vágyott. A csévharaszti üzletember a bíróságon erről azt mondta, hogy már a kocsiban megbeszélték a részleteket a lánnyal, aki 50 ezer forintért vállalta a kikötözős szerepjátékot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A fotel ott állt az ágy mellett, rajta a farmerem. A nadrágszíjat a nyakára tettem, és a fejét fojtásszerűen hátrahúztam. Eközben szeretkeztünk. Nyolc perc elteltével azt vettem észre, hogy nem mozdul a hölgy.

Vagyis az sem kizárt, hogy percekig úgy közösült a prostituálttal, hogy a nő már nem élt.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Amikor észrevette a bajt, László megpróbálta újraéleszteni Anettet, de nem sikerült neki, ezért a holttestet a kocsijába rakta ésaz M0-ás vecsési lehajtójánál kidobta.

A lány rokona is megszólalt a tárgyalás után. A Blikk szerint elcsukló hangon arról számolt be, hogy a lányt meg is verhette a férfi:

"Vele voltam a végzetes nap délelőttjén, hallottam, hogy többször is beszélnek telefonon. Anett nem akart találkozni. Nem értem, miért ült be ennek az embernek a kocsijába. A holttestet is én azonosítottam, mert a szülők nem voltak rá képesek. A saját szememmel láttam, hogy Anett testét kék-zöld foltok borították, szóval a fojtáson kívül más bántalmazás is érte."

Eközben a címlapon