TESTFACTOR

Lu­xus­ké­nyez­te­tés fil­lé­rek­ből: ezzel a trük­kel ki­fo­gás­ta­lan lesz a női láb

Vesd be ezt a prak­ti­kát, és ün­ne­peld a jó időt! Jöhet a szan­dál, a pa­pucs és a nyár, meg­je­le­né­sed ki­fo­gás­ta­lan lesz!

Megérkezett a nyár, és ez egyet jelent a lenge és könnyű ruhákkal, a rövid szoknyákkal. Igen ám, de ilyenkor még a legtöbben a téli fehérségükkel küzdenek, ráadásul minden évben állandó tortúra sajnos, hogy bőrünk sima és szőrtelen maradjon, de lehetőleg kevés gonddal.

Ezek a trükkök segíteni fognak neked abban, hogy csodás lábakkal csábíthass! Vesd be őket, és élvezd a hatást!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Radírozz

A bőrradírozás több szempontból is nagyon hasznos. Egyrészt feszesíti a bőrt, másrészt segít megszabadulni az elhajt hámsejtektől. És hogy utóbbi miért jó nekünk? Mert így a borotválkozás is könnyebbé és tartósabbá válik, ráadásul a barnaság is tovább megmarad.

2. Sárgarépa

A sárgarépa és a trópusi gyümölcsök könnyebbé, tartósabbá és látványosabbá teszik a barnulást! Akár még azt a hatást is meggyorsítják, mely a mindennap bőrödet érő napfény eredményeként jön létre. Egészségesek, finomak, és látod, nagyon hasznosak is!

3. Használj bátran gélt, krémet és ápolót

A borotválkozást megkönnyíti, ha kissé áztatod előtte a bőröd, majd bekened géllel, hogy gyorsabban és eredményesebben tudjon siklani a penge. Borotválkozás után használj testápolót, hogy ápold és megnyugtasd a bőröd! De emellett a testápoló abban is segít, hogy a meleg időben száradó bőröd visszanyerje ragyogását, ezáltal egészségesebbnek és barnábbnak hasson a fakóság helyett.

4. Béta-karotin

Számos kutatás igazolja, hogy a béta-karotin a legjobb barát a barnuláshoz. Nem kell rommá égetned magad a napon vagy a szoláriumban ahhoz, hogy látványos színt érj el - használd inkább ezt az étrendkiegészítőt. Meglátod, megéri!

Két meglepő tipp is vár még rád! LAPOZZ!