TÜZELŐÁLLÁS

Ki­bo­rí­totta a bilit a Real Mad­rid sztárja, csa­pat­tár­sa­i­nak is üzent

Luka Mod­ric sze­rint nem sza­bad a bal­sze­ren­csére fogni a rossz ered­mé­nye­ket. Az arany­lab­dás csil­lag sze­rint a já­té­ko­sok­nak ma­guk­ban kell ke­res­niük a hi­bá­kat.
  • Szerző: HBK

Vasárnap kínos vereséget szenvedett a Real Madrid, amely hazai pályán kapott ki 2–0-ra a Real Sociedad együttesétől a spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A meccs után Luka Modric kiborította a bilit a vegyes zónában, miközben az újságírókkal beszélgetett.

Modric szerint a játékosoknak magukba kell szállniuk
Modric szerint a játékosoknak magukba kell szállniuk

A madridi sztárcsapat a legutóbbi két bajnokiján nyeretlen maradt, ráadásul előbb a Villarreal, majd a Real Sociedad ellen is nagyon gyorsan hátrányba került.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Egyszerűen nem lenne szabad így kiszúrnunk saját magunkkal minden meccs elején. Jelen pillanatban közülünk sokan nem azt a szintet képviselik, ami ennél a klubnál elvárható lenne” – jelentette ki Modric.

A Sociedad elleni meccs után sok bírálat érte a bírót a Real részéről, de a horvát sztár szerint nem vele kéne foglalkozni.

„Nem volt jó napja, de nem a játékvezetőkkel vagy a videóbíróval van itt a legnagyobb probléma. Más helyen kell keresni a gondokat. Őszintének kell lennünk, nem szabad a balszerencsére kenni azt, hogy most rosszul állunk” – tette hozzá 2018 aranylabdása.

Az biztos, hogy Gareth Bale nem járt jó példával a többiek előtt, a sérült szélsőt lefotózták, amikor elhajtott a stadionból, miközben még tartott a mérkőzés.

Eközben a címlapon