INSIDER

Lopják a karácsonyi dekorációt Fegyverneken

Már a díszeket és az égőket is viszik azok a tolvajok, akikből kezd elegük lenni a fegyverneki embereknek. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei település lakói esténként már alig mernek kimenni otthonaikból a sok besurranó tolvaj miatt.
  • Szerző: Ripost

 „Felháborító! Fél 8-kor a kapukat zárni kell, mert több tolvaj is az udvarról díszt és világítást próbál ellopni! Pár éve, amikor a település őrei meg voltak becsülve még nem fordult elő hasonló. Õk esténként sétálgattak és kétes hírnévnek örvendő alakokat állítottak meg. Most sötétedés után retteghetünk a tolvajoktól…

 

– írta a felháborodott helyi férfi a legnagyobb közösségi oldalon.

A %% megkereste a megyei rendőrkapitányságot, hogy történtek-e bejelentések hasonló lopásokról. Válaszukban azt írták:

„Fegyverneken egy sértett tett bejelentést arról, hogy ismeretlenek ellopták karácsonyi lézerfényét. A rendőrök felderítették az ügyet és elfogták az elkövetőket.”
 

Egyébként Tatán is rögzítettek hasonló esetet, ugyanis ott még gyermekeket is belevontak a lopásokba. A közösségi oldalon terjedő videó alapján három felnőtt egy kisgyermek társaságában lelopta a díszeket Tata város karácsonyfájáról. A rablók, a legnagyobb nyugalomban, komótosan kopasztották a fa alsó ágait a város legforgalmasabb főútja mellett. Miután a díszeket beletették egy zacskóba, elsétáltak a helyszínről.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?