SZTÁRDZSÚSZ

Így ké­szül­nek a hús­véti lo­csol­ko­dásra a ma­gyar sztá­rok!

Sok ma­gyar hí­res­ség hű a szép ha­gyo­má­nyok­hoz. Hús­vét­hét­főn fel­ke­re­ked­nek és meg­lo­csol­ják hölgy­is­me­rő­se­i­ket. Meg­kér­dez­tünk né­hány is­mert férfit, ho­gyan ün­nep­lik a ke­resz­té­nyek leg­na­gyobb ün­ne­pét.

L.L. Junior

"A fiaimat ünneplőruhába öltöztetem, és leutazunk húsvétolni vidékre a nagymamámhoz, aki az ő dédmamájuk."

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

"Szódásszifonnal fogjuk meglepni őt, és mivel nagyon jó humorú asszony, ezt biztosan nem bánja majd" - mondta el a -nak Junior, aki egy vicces verssel köszönti általában a hölgyeket:

"Zöld a moha, zöld a páfrány, meglocsollak házisárkány!"

Fásy Ádám

"Húsvéthétfőn mindig felkerekedek, és meglocsolom a kedves hölgyismerőseimet. Először természetesen a feleségemet, Marikát és a lányomat, Zsüliettet. Én azonban inkább a szolid megoldások híve vagyok, nem támadok rájuk egy vödör vízzel, inkább egy kevés finom kölnit fújok a hajukra" - mondta el a -nak a műsorvezető.

Eközben a címlapon
Fotó: Markovics Gábor

Kárász Róbert

"A klasszikus locsolóverset szoktam elszavalni húsvétkor, ám az, hogy kit miképpen öntözök meg, már egyénfüggő" - mondta el a -nak mosolyogva a műsorvezető. "Édesanyámat nyilvánvalóan nem locsolom meg vízzel, ő parfümöt kap a fejére, a lányaimat viszont feltétlenül leöntöm" - fogalmazott nevetve Róbert.

Fotó: Sulyok László

Csonka András

"Felnőttként már nem járok locsolkodni, annál is inkább, mert a kolléganőim ki nem állhatják a locsolgatást. Szerintem egy színésznőt locsolkodásra kényszeríteni kész öngyilkosság" - fogalmazott nevetve a színész.

Fotó: Markovics Gábor

Kis Grófo

"Gyermekkorom óta mindig járok locsolkodni, ám versmondás teréén édesapaként most már átadtam a kisfiaimnak a terepet. Ők egyébként agyon élvezik, hogy tartjuk a hagyományokat, az oviban sok különleges mondókát tanulnak erre az időszakra" - mondta el a -nak Grófo. "Szeretek szódásszifonnal lesből locsolni, de bevallom, édesanyámmal például nem merném ezt megtenni" - nevetett az énekes.

Istenes László

"A húsvétot inkább úgy ünnepeljük, mint a karácsonyt. Összejön az egész család, egy ebédelünk és jól érezzük magunkat együtt."

Fotó: Markovics Gábor

"Ennek fényében locsolkodni nem is szoktunk elmenni, azonban a hagyományokat gasztronómiailag teljes mértékben betartjuk. Imádjuk a húsvéti ízeket" - mondta el a -nak a Mokka műsorvezetője.