SZTÁRDZSÚSZ

Így készülnek a húsvéti locsolkodásra a magyar sztárok!

Sok magyar híresség hû a szép hagyományokhoz. Húsvéthétfőn felkerekednek és meglocsolják hölgyismerőseiket. Megkérdeztünk néhány ismert férfit, hogyan ünneplik a keresztények legnagyobb ünnepét.
  • Szerző: Ripost

L.L. Junior

"A fiaimat ünneplőruhába öltöztetem, és leutazunk húsvétolni vidékre a nagymamámhoz, aki az ő dédmamájuk."

"Szódásszifonnal fogjuk meglepni őt, és mivel nagyon jó humorú asszony, ezt biztosan nem bánja majd" - mondta el a %%-nak Junior, aki egy vicces verssel köszönti általában a hölgyeket:

"Zöld a moha, zöld a páfrány, meglocsollak házisárkány!"

Fásy Ádám

"Húsvéthétfőn mindig felkerekedek, és meglocsolom a kedves hölgyismerőseimet. Először természetesen a feleségemet, Marikát és a lányomat, Zsüliettet. Én azonban inkább a szolid megoldások híve vagyok, nem támadok rájuk egy vödör vízzel, inkább egy kevés finom kölnit fújok a hajukra" - mondta el a %%-nak a műsorvezető.

Kárász Róbert

"A klasszikus locsolóverset szoktam elszavalni húsvétkor, ám az, hogy kit miképpen öntözök meg, már egyénfüggő" - mondta el a %%-nak mosolyogva a műsorvezető. "Édesanyámat nyilvánvalóan nem locsolom meg vízzel, ő parfümöt kap a fejére, a lányaimat viszont feltétlenül leöntöm" - fogalmazott nevetve Róbert.

Csonka András

"Felnőttként már nem járok locsolkodni, annál is inkább, mert a kolléganőim ki nem állhatják a locsolgatást. Szerintem egy színésznőt locsolkodásra kényszeríteni kész öngyilkosság" - fogalmazott nevetve a színész.

Kis Grófo

"Gyermekkorom óta mindig járok locsolkodni, ám versmondás teréén édesapaként most már átadtam a kisfiaimnak a terepet. Õk egyébként agyon élvezik, hogy tartjuk a hagyományokat, az oviban sok különleges mondókát tanulnak erre az időszakra" - mondta el a %%-nak Grófo. "Szeretek szódásszifonnal lesből locsolni, de bevallom, édesanyámmal például nem merném ezt megtenni" - nevetett az énekes.

Istenes László

"A húsvétot inkább úgy ünnepeljük, mint a karácsonyt. Összejön az egész család, egy ebédelünk és jól érezzük magunkat együtt."

"Ennek fényében locsolkodni nem is szoktunk elmenni, azonban a hagyományokat gasztronómiailag teljes mértékben betartjuk. Imádjuk a húsvéti ízeket" - mondta el a %%-nak a Mokka műsorvezetője.

És ezeket olvastad már?