LELKIZŐ

Fo­lya­ma­tos fel­ügye­let alatt áll L.L. Ju­nior beteg kisfia!

A rap­per nehéz idő­sza­kon megy ke­resz­tül, hi­szen kisfia be­teg­sége tel­je­sen ki­szá­mít­ha­tat­lan.

Igazi hősként viseli súlyos betegségét L.L. Junior kisfia. A négyéves Lacika kruppos: a légúti betegség általában éjszaka, teljesen váratlanul, fulladásos rohamokkal jelentkezik. A család nehéz napokon van túl, hiszen a legutóbbi, két héttel ezelőtti rohama során az éjszaka közepén mentővel kellett kórházba szállítani a kisfiút. Junior most a -nak mesélt Lacika állapotáról, aki szerencsére már sokkal jobban van.

„Hála az égnek, Lacika már jól van, a múltkori eset óta nem volt fulladásos rohama. Ettől függetlenül folyamatos készültségben vagyunk, a gyógyszerei mindig be vannak készítve."

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Sajnos ez a betegség teljesen kiszámíthatatlan és veszélyes, nagyon figyelni kell alvás közben is.

Emiatt Lacika sosem alhat egyedül, nekünk pedig éjszaka is ébernek kell lennünk – árulta el a rapper. – Amikor fulladni kezd, furcsa hangot ad ki álmában, ilyenkor ablakot kell nyitni, mert a hideg levegő jót tesz a légutaknak.

Viszont ha felébred, bepánikol, és az ijedtségtől pedig csak még jobban kapkodja a levegőt.

Ez történt múltkor is, a helyzet tarthatatlan volt, mentőt kellett hívni.”

Lacika igazi hősként viseli a betegségét, egyedül a mentősöktől ijedt meg, Junior viszont gondos apa módjára mesével igyekezett megnyugtatni a kisfiát.

A kórházban már minden rendben volt, Lacika két nappal később hazamehetett. A kruppot még kisgyermekkorban ki lehet nőni, így Junior is ebben bízik.

Eközben a címlapon