OLDALVONAL

Ki­tá­lalt a kap­cso­la­tá­ról Liu Sha­o­lin Sán­dor!

Az olim­piai baj­nok és a fi­a­tal éne­kesnő az első perc­től fogva meg­ta­lálta az össz­han­got, és most bol­do­gab­bak, mint va­laha.
  • Szerző: ripost

Karácsony óta alkot egy párt Liu Shaolin Sándor és Péterffy Lili, és bár furcsán hangzik, de az énekesnőnek először fogalma sem volt arról, hogy egy olimpiai bajnokkal randizik.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rövid idő alatt szerettek egymásba: Liu Shaolin ráírt Lilire, ingyen koncertjegyeket kérve. 

Azóta boldogok együtt, és úgy érzik, maximálisan megbízhatnak a másikban.

"A bizalmat előajándékként adtuk a másiknak, aztán majd később derül ki, megérdemeljük-e. Mindkettőnknek fontos, hogy szabadok legyünk. Nem korlátozzuk egymást, nem tiltunk semmit a másiknak, mégis ragaszkodunk a másikhoz. Shaolin sokat utazik, de ez nem gond, nekem alkotóként szükségem van az egyedüllétre időnként, és jót tesz a kapcsolatunknak, ha egy kicsit hiányozhatunk a másiknak" – mondta el a Best magazinnak Péterffy Lili.

"Tisztában vagyunk azzal, mire vágyik a másik, és hogy azonos cél felé tartunk az életben. Lili olyasmit adott nekem, amit más mindig el akart venni tőlem: a szabadságot. A kezdetektől fontos volt számunkra, hogy kitárulkozzunk egymás előtt, maximálisan őszinték legyünk. Nem vezetnek jóra a tabuk, falat húznak az emberek közé. Éppen ezért érzem különlegesnek a kapcsolatunkat: egyértelműen akartuk egymást" – fogalmazott a lapnak Liu Shaolin Sándor.