SZTÁRDZSÚSZ

Ha­za­tért a ma­gyar me­tál­banda az Eu­ro­ví­ziós Dal­fesz­ti­vál­ról

Más­fél órás ké­sés­sel ugyan, de va­sár­nap dél­után meg­ér­kez­tek Por­tu­gá­li­á­ból az AWS rock­csa­pat tag­jai, akik de­re­ka­san helyt­áll­tak a szom­bati dön­tő­ben.
  • Szerző: Buster

Bár az AWS zenekar Viszlát nyár című szerzeménye a 21. helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztiválon, asrácok egy picit sem csalódottak, hiszen nem tértek haza üres kézzel Lisszabonból. A Ferihegyi repülőtéren újságírók és fotósok tömege várt arra, hogy a magyar csapat megérkezzen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az AWS nyerte ugyanis a legjobb színpadi effektért járó The Buzz Awards elismerést. Siklósi Örs, a rockbanda frontembere a budapesti reptéren beszélt a -nak a zenekar további terveiről és arról, hogyan telt az elmúlt éjszaka.

GALÉRIA! Kattints a képre a további fotókért - Így érkezett meg az AWS Budapestre
GALÉRIA! Kattints a képre a további fotókért - Így érkezett meg az AWS Budapestre
Fotó: Markovics Gábor

"A döntő után a többiek belecsaptak az éjszakába, de én egyszerűen olyan fáradt voltam, hogy inkább felmentem a hotelszobába és csak eldőltem az ágyban. Egyelőre nem értékeltük ki saját magunkat, most pihenni fogunk, de a jövő hétvégén már koncertezünk. Utána azonban össze fogunk ülni és megbeszéljük, hogy mi lesz a tervünk a következő öt évben. Az biztos, hogy folytatni szeretnénk a munkát. Örülünk annak, hogy széles körben sikerült megismertetnünk a metál zenét az emberekkel. Most viszont szeretnénk mihamarabb visszamenni a füstös kocsmákba, hogy játszhassuk a dalainkat a haverjainknak” - mondta lapunknak Siklósi Örs.