LELKIZŐ

Meg­szó­lalt Lip­tai Cla­u­dia lánya: Panka meg­lepő őszin­te­ség­gel be­szélt az éle­tük­ről

Panka el­mondta, volt, aki csak a szü­lei miatt akart ba­rát­kozni vele.
  • Szerző: Ripost

Liptai Claudia lánya a közönség szeme láttára nőtt fel. A 12 éves Panka már kész nő, és ő is elindult az ismertség felé vezető úton.Egyre komolyabb követőtábora van az Instagramon, és tudatosan építi influenszer karrierjét. Édesanyja pedig amiben csak tudja, támogatja.

Fotó: Instagram
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Panka pénzt is kap a szerződése értelmében, ám mivel még kiskorú, az édesanyjának utalják át.

"Mondtam anyunak, hogy gyűjtse ő, ha majd nagykorú leszek, elkérem tőle. Egyelőre nincs is szükségem pénzre, ha valami kell, szólok anyának, és megkapom, ha elérem, amiket kijelölt" - vallotta be a Story magazinnak.

Liptai Claudia szerint a gyerekeknek már az iskolában tanítani kellene, hogyan bánjanak a pénzzel és azt, mennyit kell dolgozni ahhoz, hogy egy család egy bizonyos színvonalon éljen.

Fotó: Sulyok László

"Pankának az influenszerkedés egyfajta játék, addig csinálja, amíg kedve tartja. Ha nem lenne valamiben sikeres önmaga is, és az lenne a legérdekesebb jelző vele kapcsolatban, hogy ismert szülők gyermeke, akkor talán lebeszélném, de így, hogy kiemelkedő eredményei vannak, támogatom" - mesélte a gyönyörű műsorvezető.

Pankának egyáltalán nem furcsa, hogy több ezer ember követi minden lépését, hiszen ismert szülők gyerekeként ebben nőtt fel. Azt azonban bevallotta, mellette is feltűntek a hamis barátok, akik éppen édesanyja vagy édesapja miatt akartak a közelébe férkőzni.

Eközben a címlapon
Nehéz volt megtalálni azokat az embereket, akik önmagamért szeretnek" - vallotta be.

A fiatal lány azt is elárulta, hogy érdekli a modellszakma, és édesanyja is támogatja.

"Nem akart lebeszélni, csak annyit tett hozzá: neki az a fő, hogy boldog legyek. Egyvalamit azonban a lelkemre kötött: bármit csinálok, azt tökéletesen csináljam, úgy, hogy ne lehessen belekötni".

A későbbi tervei között egy étterem nyitása áll, egy mediterrán hangulatú helyet képzelt el.

"Csak arra vágyom, hogy könnyebb legyen az élete, és mint minden szülő, azt akarom, hogy többre vigye nálam" - vallotta be Liptai Claudia, aki azt is elmondta, ha kéri, szívesen ad lányának tanácsot, viszont nem akar beleszólni az életébe. Azt vallja, hogy meg kell élnie a saját döntései következményeit, hiszen ebből tanul igazán.