LOVE

Így sze­reti egy­mást nyolc évvel a válás után Lip­tai és Gesz­tesi!

Az egy­kori álom­pár kap­cso­lata irigy­lésre mél­tóan ala­kult a 2010-es vá­lá­suk óta, Cla­u­dia a mai napig jóban van lánya édes­ap­já­val.
  • Szerző: ripost

Nyolc évvel a válásuk után tökéletesen kiegyensúlyozott Liptai Claudia és Gesztesi Károly kapcsolata.

A műsorvezető és színész jelenleg együtt dolgoznak: míg Claudia a Sztárban Sztár zsűrijében foglal helyet, addig Gesztesi versenyzőként erősíti az idei mezőnyt. 

EZT OLVASTAD MÁR?

Az egykori szerelmesek mára láthatóan jó viszonyt alakítottak ki egymással, valószínűleg főként a közös kislányuk, a tizenkét éves Panka érdekében.

Fotó: Sulyok László

Miközben Claudia hangosan nevetett volt férje produkcióján, aki Dollyt alakította, Panka a nézőtérről drukkolt az apukájának öccsével, Gesztesi legkisebb gyermekével, a kilencéves Áronnal, és nevelőapjával, Pataki Ádámmal. 

A produkció utáni szünetben Claudia rögtön megragadta az alkalmat, hogy nővé maszkírozott exével közös fotót készítsen. A képen a pár láthatóan teljes egyetértésben karol egymásba.

"Ő a volt férjem Karcsi. Ádám egy sorral lejjebb drukkol neki, felettem pedig a lányunk izgul ülve. Na, ez a családi vállalkozás!" - írta a képhez a műsorvezető.

Eközben a címlapon

A rajongók szerint példaértékű az egykori sztárpár kapcsolata, akik intelligens, felnőtt emberek módjára kezelik egymást.

"Így kell ezt csinálni intelligens emberek között! Fejet hajtok előttetek és nagyon tisztellek, becsüllek, szeretlek titeket! Nagyon jó volt az este, imádtam!" - fogalmazott az egyik kommentelő.

"Irigylésre méltó, tiszta szeretet. A jelen, a múlt és a Titeket összekötő örök kapocstól egyaránt. Nagy respect! Lehet így is élni" - írta egy másik hozzászóló.