HŰHA

Ti­tokra de­rült fény: ez lett volna Lip­tai Cla­u­dia ere­deti szak­mája

A mű­sor­ve­zető ere­de­ti­leg nem szí­nész­nek ké­szült, most pedig úgy dön­tött, újra hódol a régi szen­ve­dé­lyé­nek.
  • Szerző: ripost

Kevesen tudják, hogy Liptai Claudia eredetileg nem színésznőnek készült. A műsorvezető fiatal korában művészpályát választott ugyan, de egy egészen más területen, a festészetben akart kiteljesedni.

Végül mégis a színészet mellett döntött, ennek köszönhetően pedig számos sikerműsorban láthattuk őt az elmúlt húsz évben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Sulyok László

Claudia most azonban visszatért az eredeti elképzeléséhez, és újra festegetni kezdett. Az eredményt ugyan egyelőre nem osztotta meg a nagyközönséggel, de az jól látható, hogy nagy munkában van.

"Hosszú idő után újra van kedvem festeni. Lehet, hogy nem sokan tudjátok, de én grafikusnak készültem és képző szakra jártam. Aztán azt már tudjátok, nem ez lett a szakmám. De a mai napig, ha leülök a vászon elé, egy másik világba repülök. Adjatok magatoknak ti is időt arra amit annyira szerettek, hogy abbahagyni nehezebb, mint elkezdeni! Önmegvalósítós délutánt mindenkinek!" - fogalmazott legújabb fotója alatt a műsorvezető.